Yandex Metrica

DOLAR

32.99

%-0 expand_less

EURO

35.80

%-0.3 expand_more

ALTIN

2528.50

%0 expand_less

BIST

10889.48

%0.17 expand_less

BTC ($)

67689.81

%0.34 expand_less

FETÖ üyesi 60 suikastçi Kanada'da eğitim görüyor

FETÖ üyesi 60 suikastçi Kanada'da eğitim görüyor

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, FETÖ elebaşının yeğeni Selahaddin Gülen'in ifadelerinden önemli bir detay paylaştı: Kanada'da suikastçi eğitiyorlar!

Gündem

15.02.2024, 14:33

Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) yurtdışında yakalayıp Türkiye'ye getirdiği Selahaddin Gülen, sorgusunda FETÖ'cü suikastçileri anlattı. Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur'un köşe yazısında verdiği bilgiye göre, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen, Pensilvanya'daki örgüt kampında kaldığı sırada 'üst düzey mahrem imamların konuşmalarına şahit olduğunu' ve duyduklarına göre FETÖ'nün, 15 Temmuz sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri'nden atılmış firari eski askerlerden bazılarına suikastçi eğitimi verdirdiğini söyledi. Gülen'in iddiasına göre FETÖ'nün TSK'ya sızdırdığı 60 firari şu anda Kanada'da eğitim görüyor. Fuat Uğur, yazısında Gülen'in itiraflarından şöyle bahsetti:

2009'DA KORUCUK KÖYÜNDE TOPLANTI
"O yıllarda, yani 2009-2010’da ise ilginç birtakım gelişmeler oluyor ama kamuoyuna yansımıyordu. Fetullahçılar, Gülen’in Erzurum’daki köyünde toplantılar yaparak artık yavaş yavaş AK Parti iktidarına karşı tutum alma kararlarını tabanlarına yaymaya başlıyorlardı. Geçtiğimiz haftalarda Kenya’da MİT tarafından paketlenerek Türkiye’ye getirilen Fetullah Gülen’in yeğeni Selahattin Gülen’in itiraflarında bu detaylar bulunmakta.
Selahattin Gülen, Erzurum’daki köylerinde (Korucuk) Mahrem imamların 2010 yılında günübirlik kısa toplantılar yaptığını, bu arada 'Gülen ailesini MİT’e ve devlete karşı korumak için' kararlar aldıkları bir haftalık geniş aile toplantısı organize edildiğini anlattı. Mahrem imamların toplantısında ise artık AK Parti’ye ve Erdoğan’a güvenilmeyeceği kayda geçirilerek bu durumun yavaş yavaş hâlâ AK Parti için çalışmakta olan Cemaat mensuplarına duyurulmaya başlanması kararı verilmişti."
 
KAOTİK EYLEM PLANLIYORLAR
"Selahattin Gülen’in verdiği en önemli bilgilerden biri ise Türkiye’yi karıştırmak için Kanada’da eğitilen FETÖ’cü askerlerle alakalı.
Evet, Selahattin Gülen itiraflarında kamp dedikleri Fetullah Gülen’in Pensilvanya’daki ikametinde bu bilgiyi iki üst düzey FETÖ’cü mahrem imamın konuşmalarından işittiğini belirterek 15 Temmuz öncesi Türk Silahlı Kuvvetleri içinde yuvalanan ve şu anda firari olan 60 FETÖ’cünün Kanada’da askerî eğitim gördüklerini, bunların yakında Türkiye’ye gizlice girerek kaotik eylemler planladıklarını anlattı.
Türkiye’yi karıştırmak istedikleri hiçbirimiz için sır değil.
Planları belli. Türkiye’de çeşitli terör eylemleri ve suikastlarla kaos çıkardıktan sonra Gezi benzeri olayların fitili ateşlenecek. Tabii bu konuda uluslararası ittifakları da gereken dayanışmayı gösterecek.
Ama biz asıl bu karışıklıktan kimin istifade etmeye yelteneceğine bakalım.
İşte o anda gözümüz Kemal Kılıçdaroğlu-Meral Akşener ikilisine takılıyor.
Çünkü her ikisi de ERKEN SEÇİM diye sayıklıyorlar.
Son derece senkronize çalışıyorlar."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading