FETÖ firarisi Can Dündar'dan Kılıçdaroğlu’nun ‘fatura ödemeyeceğim’ çıkışına destek: Sivil itaatsizlik güzeldir
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımında elektrik faturalarına gelen zamların geri alınmaması halinde faturalarını ödemeyeceğini söyledi. Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerinin ardından FETÖ firarisi Can Dündar'dan destek gecikmedi. Dündar, açıklama yaparak, "Sivil itaatsizlik güzeldir" dedi.
Gündem
10.02.2022, 00:08 10.02.2022, 00:55
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir video paylaşarak 'elektrik faturası ödemeyeceğini' duyurdu.
Hükümetin faturalar konusunda yeni adımlar atılacağını belirtmesine rağmen bu sözleriyle yeni bir provokasyona neden olan Kılıçdaroğlu'na FETÖ cephesinden destek gecikmedi.
"SİVİL İTAATSİZLİK GÜZELDİR"
Almanya'da yaşayan FETÖ firarisi Can Dündar, Kılıçdaroğlu'nun videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak "Sivil itaatsizlik güzeldir" ifadesini kullandı.
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!