Yandex Metrica

FETÖ, anavatanı Amerika'da camisiz kaldı

FETÖ, anavatanı Amerika'da camisiz kaldı

Avrupa ve Amerika'da onlarca 'dini görünümlü tesise' sahip Fetullahçı teröristler, örgüt üyesi birinin ölümünü Türkiye'ye karşı propagandaya çevirmek için yine mağduriyet tiyatrosu oynadı.

Gündem

04.04.2024, 19:36

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), ABD'de bulunan üyelerinin cenazesi için cami bulamaz hale geldi. Örgütün Amerika yapılanmasının önemli isimlerinden Muharrem Atmaca, önceki gün hayatını kaybedince cenaze ilk olarak New York kentindeki Brooklyn Eyüp Sultan Camii'ne götürüldü. Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı caminin imamı, cenazeyi getiren FETÖ üyelerine tepki göstererek örgüt mensubu bir kişinin namazını Türkiye'ye bağlı mabedde kıldırmayacağını söyledi.

Cenaze daha sonra buradan örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in ikamet ettiği Pensilvanya'ya götürüldü. Atmaca için, FETÖ elebaşının terör kampına çok yakın bir konumdaki Gurbet Mezarlığı'nda (Gurbet Cemetery) tören düzenlendi. Amerika'daki FETÖ'cülerin ölünce defnedildiği yer olan Gurbet Mezarlığı'ndaki cenaze namazını bizzat örgüt elebaşı Gülen kıldırdı. 

Rönesans (RGYAS) ne zaman, hangi tarihte işlem görecek? Rönesans (RGYAS) ne zaman, hangi tarihte işlem görecek? Haberi Görüntüle

OYSA SİZDE MABED OLDUKÇA BOL

Son olay, milyarlarca doları kontrol eden FETÖ'nün "Türkiye bizi mağdur etti" şeklinde propaganda yapmak için tertiplediği mizansenlerden biri oldu. Avrupa ve ABD topraklarında onlarca kiliseyi milyonlarca dolar bedelle satın alıp bu mekanları 'dinler arası diyalog merkezi' haline getiren FETÖ'nün, tahrif edilmiş İslam projesini uygulama amaçlı çok sayıda 'dini görünümlü tesisi' de bulunuyor. Örgüt üyelerine daha önce Diyanet'e bağlı camilerden uzak durma çağrısı yapan FETÖ elebaşının, Muharrem Atmaca'nın cenazesini Diyanet'in Brooklyn Camii'nden kaldırtma girişimi de aynı oyunun parçası olarak görülüyor. 

Nitekim Atmaca'nın cesedinin gömülmesinin ardından yurtdışındaki FETÖ'cülerin neredeyse tamamı Türkiye ve Diyanet İşleri Başkanlığı aleyhine propagandaya başladı. Gülen'e tapınma ayininde sınır tanımayan bazı örgüt üyelerinin sosyal medyada şu ifadeleri kullanması dikkat çekti: "Cenaze namazı AK Parti rejimi emriyle kılınmayınca vefa timsali büyüğümüz mezarlığa gidip cenaze namazını kıldırmış..."

Bayramın acı yüzü: 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası! Onlarca kişi hayatını kaybetti Bayramın acı yüzü: 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası!... Haberi Görüntüle

FETÖ'CÜLERİN SON DURAĞI ORASI

Pensilvanya'ya 5 kilometre mesafedeki Gurbet Mezarlığı, FETÖ'cülerin son adresi. Örgüt 2 bin kişi kapasiteli alanda mezar yerlerini de 2 bin ilâ 10 bin dolar arasında bir rakama satıyor. Öldüğünde Gülen'in gömüleceği yere yakın olan mezarların daha fazla paraya satıldığı iddia ediliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading