Yandex Metrica

Fazıl Say'dan İstanbul halkına korku salan uzmanlara isyan: İnsan, bir kere ölür biz bin kere ölüyoruz

Fazıl Say'dan İstanbul halkına korku salan uzmanlara isyan: İnsan, bir kere ölür biz bin kere ölüyoruz

İstanbul'da olası deprem üzerine yorumlarda bulunan uzmanlar ünlü piyanist Fazıl Say'ı kızdırdı. Fazıl Say, "İnsan bir kere ölür, biz bin kere ölüyoruz. Anladık, öleceğiz" dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:19

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 ili birden etkiledi. Büyük felaketin ardından hayatını kaybedenlerin sayısı 42 bini aştı. Binlerce insan yaralanırken onlarca bina yerle bir oldu. Dünya, Türkiye'deki depremlerin ardından tek yürek oldu. İnsani yardım malzemeleri dışında arama kurtarma ekipleri de Türkiye için seferber edildi.

Büyük felaketin ardından deprem uzmanları ekran ekran dolaşıp, olası İstanbul depremiyle ilgili görüşlerini bildirmeye başladı. Uzmanların ortak görüşü, İstanbul'da büyük depremin olacağı yönünde. Deprem uzmanları, yaptıkları açıklamalarla insanları bilgilendiriyor ancak bir yandan da korku salıyor. Ünlü piyanist Fazıl Say, bu duruma dikkat çekti ve sosyal medya hesabından deprem uzmanlarına sitem etti.

Gündemde yok yok! TBMM'de bu hafta mesai yoğun: İşte binlerce kişiyi ilgilendiren geniş yelpazedeki o konular... Gündemde yok yok! TBMM'de bu hafta mesai yoğun: İşte binlerce... Haberi Görüntüle

''İNSAN BİR KERE ÖLÜR, BİZ BİN KRE ÖLÜYORUZ''

Fazıl Say, sosyal medya hesabı Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Daha bir deprem bitmeden bir diğeri başlıyor o da bitmeden bir sonraki konuşuluyor! Yeter! İstanbul depremi! İnsan, 1 kere ölür. Biz 1000 kere ölüyoruz, şu bitik psikolojide, şu çaresizlikte. Ne olacak? 5 günde 3 milyon bina depreme dayanıklı hale mi gelecek? Anladık! Öleceğiz" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading