Yandex Metrica

Fatih Erbakan'ın desteklediği zihniyet: CHP'li Özgür Özel Filistinlileri 'terörist' ilan etti!

CHP'nin 'çırak' başkanı Özgür Özel, Siyonist İsrail'in uyguladığı soykırım karşısında masum Filistinlileri 'terörist' ilan etti. Hamas'ı 'terör örgütü' olarak tanımlayan Özgür Özel, ''Filistin devletinin yapmış olduğu saldırılarda 35 binin üzerinde insan hayatını kaybetti'' ifadelerini kullanarak algı yapmaya çalıştı. Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın ise Filistinli sivilleri 'terörist' ilan eden parti ile aynı çizgide ilerlemesi, büyük tepki topladı.  

Gündem

17.04.2024, 01:06

Türkiye 31 Mart Pazar günü yerel seçimler kapsamında sandık başına gidiyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, göreve seçildiği ilk günden itibaren seçmenleri başta olmak üzere Türk toplumunu kızdıran davranışlarda, söylemlerde bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde 15 Temmuz'da destan yazan şehit ve gazilere, ''Kot üstüne kefen çeken zibidiler'' diyerek hakaret eden Özgür Özel, bugün ise Siyonist İsrail'in yürüttüğü soykırım karşısındaki masum Filistinlileri hedef aldı.

Tokat'ta peş peşe ürküten deprem! Üç ilçede okullar tatil edildi Tokat'ta peş peşe ürküten deprem! Üç ilçede okullar tatil edildi Haberi Görüntüle

FİLİSTİNLİLERİ 'TERÖRİST' İLAN ETTİ

CHP lideri Özgür Özel, Filistinlileri 'terörist' ilan etti. Özel, ''Filistin devletinin yapmış olduğu saldırılarda 35 binin üzerinde insan hayatını kaybetti'' ifadelerini kullandı.

Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da hedef alarak, ''Erdoğan tarafından Hamas'ın bir terör örgütü kabu edilmemesini tamamen reddediyoruz. Türkiye açısında son derece utanç verici bir yaklaşım olarak değerlendiriyoruz. Hamas bir terör örgütüdür'' ifadelerini kullanmıştı.

Kuzey Irak operasyonu korku saldı! PKK'nın yayın organından Irak'a küstah çağrı: Türkiye'ye karşı tutum alın! Kuzey Irak operasyonu korku saldı! PKK'nın yayın organından Irak'a küstah... Haberi Görüntüle

FATİH ERBAKAN FİLİSTİNLİLERE TERÖRİST DİYEN CHP İLE AYNI ÇİZGİDE

AK Parti'ye kaybettirmek için elinden geleni yapan Yeniden Refah Partisi (YRP) ve Fatih Erbakan'a Filistinlileri 'terörist' ilan eden CHP'liler ile aynı yolda yürümesi seçmenlerini rahatsız etmeye başladı.

Fatih Erbakan'a 'yanlıştan dön' tepkileri çığ gibi büyürken, Erbakan çağrılara kulaklarını tıkıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading