Yandex Metrica

Eyvah yine fırtına! İstanbul Valiliği'nden kritik uyarı: O bölgede yaşayanlar çok dikkat edin

Eyvah yine fırtına! İstanbul Valiliği'nden kritik uyarı: O bölgede yaşayanlar çok dikkat edin

Hafta başı İstanbul başta olmak üzere birçok şehri etkisi altına alan sağanak yağış ve fırtına geri dönüyor. İstanbul Valiliği, yarın kentin kuzey ilçelerinde kısa süreli etkili olması beklenen fırtına nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Gündem

23.01.2024, 21:47

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiler ışığında açıklama yapan İstanbul Valiliği, kentin kuzey ilçelerinde rüzgarın yarın güney ve güneybatıdan kısa süreli fırtına (40-60, hamlesi 75 kilometre/saat) şeklinde esmesinin beklendiği aktarıldı.

Paşinyan Türkiye sınırında: Sınır kapısında incelemelerde bulundu Paşinyan Türkiye sınırında: Sınır kapısında incelemelerde bulundu Haberi Görüntüle

"ULAŞIMDA AKSAMALAR OLABİLİR"

Fırtına nedeniyle ulaşımda aksamaların yaşanacağına değinen valilik, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlemeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Selçuk Bayraktar'dan 15 Temmuz paylaşımı Selçuk Bayraktar'dan 15 Temmuz paylaşımı Haberi Görüntüle

BUGÜN 1 ARALIK HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul Valiliği'nden yapılan uyarı sonrası vatandaşlar bugün havanın nasıl olacağını merak ediyor.

Peki 1 Aralık Cuma günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Kıyı Ege'nin aralıklı sağanak yağışlı, diğer yerlerin az buutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading