Yandex Metrica

Eylül Tumbar kaç yaşında, nereli, kimdir?

Eylül Tumbar kaç yaşında, nereli, kimdir?

27 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan "Yalan" dizisinin kadrosuna yeni katılan isimlerden biri de Eylül Tumbar oldu. Tumbar, dizide Duru karakterine can verecek.

Gündem

27.05.2024, 18:48

İzmir'in güzelliklerinden biri olan Eylül Tumbar, 19 Ağustos 2002'de dünyaya geldi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Sinema ve Dijital Medya Bölümü'nden mezun oldu. Kariyerine sağlam adımlarla ilerleyen Tumbar, "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?" dizisindeki unutulmaz performansıyla Bambi karakteri olarak izleyicilerin kalbinde taht kurdu.

Eylül Tumbar

Eylül Tumbar

Bolu Dağı Tüneli - İstanbul istikametini kullanacaklar dikkat! 50 gün kapalı kalacak! Bolu Dağı Tüneli - İstanbul istikametini kullanacaklar dikkat! 50 gün... Haberi Görüntüle

EYLÜL TUMBAR KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Aslen İzmir'li olan ve İzmir'de 19 Ağustos 2002'de dünyaya gelen Eylül Tumbar, İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü'nden başarıyla mezun oldu. Oyunculuk yolculuğuna Netflix yapımı "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne" ile adım atan Tumbar, bu diziyle sektöre sağlam bir giriş yaptı. Şimdi ise TRT 1'in heyecanla beklenen dizisi "Kendi Düşen Ağlamaz"da Alize karakteriyle ekranlarda boy gösteriyor ve adından sıkça söz ettiriyor.

Valilikten vatandaşlara kritik uyarı: 4 gün boyunca etkili olacak Valilikten vatandaşlara kritik uyarı: 4 gün boyunca etkili olacak Haberi Görüntüle

EYLÜL TUMBAR INSTAGRAM ADRESİ

Eylül Tumbar, Instagram'da @eylultumbar kullanıcı adıyla takipçi sayısı 151 bin olan bir hesaba sahiptir.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading