Yandex Metrica

Eylem Tok ve katil oğlu ABD'ye firar etmişti! Kanlı geceden yeni görüntü ortaya çıktı! Bir sürücü daha ehliyetsizmiş

Eylem Tok ve katil oğlu ABD'ye firar etmişti! Kanlı geceden yeni görüntü ortaya çıktı! Bir sürücü daha ehliyetsizmiş

İstanbul'un Eyüpsultan'da meydana gelen ölümlü kazanın ardından önce Mısır'a oradan da ABD’ye kaçan Eylem Tok ve katil oğlu Timur Cihantimur'unn lüks rezidansını ortaya çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni katilin arkadaşının da ehliyeti yokmuş. Ayırca kanlı geceden başka bir görüntü çıktı.

Gündem

31.03.2024, 19:14

1 Mart gecesi meydana gelen korkunç olayda İstanbul Eyüpsultan'da annesi yazar Eylem Tok tarafından ABD'ye kaçırılan ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur'un neden olduğu ölümlü kazaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, firari Eylem Tok ve oğluna yakalama kararı çıkarttı. Savcılıkta ifade veren baba Bülent Cihantimur’a ise yurt dışına çıkış yasağı koydu. Eylem Tok ve oğlunu havalimanına götüren kadın çalışan ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ölümlü kazanın ardından önce Mısır'a oradan da ABD'ye kaçan Anne ve oğlu New York sokaklarında görüntülendi. Söz konusu görüntülerde Eylem Tok ve oğlunun gülümsediği anlar dikkat çekti.

Türk döneri tescillendi mi? AB'de Türk döneri ne zaman tescillenecek? Türk döneri tescillendi mi? AB'de Türk döneri ne zaman tescillenecek? Haberi Görüntüle

ABD'DE YARGILANABİLİR

Eylem Tok ve katil oğlu, Columbus Corner'dan başlayıp kuzeye doğru uzanan ve Central Park'a hakim Yukarı Batı Yakası'nın son derece lüks ve pahalı apartmanlarından birinde oturduğu öğrenildi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eylem Tok ve oğlu T.C'nin ABD makamları tarafından da yargılanabileceğini söyledi.

Öte yandan soruşturma devam ederken polis, iki araçta bulunan 9 kişinin ifadeleri doğrultusunda belirlediği güzergâh üzerindeki tüm güvenlik kamera görüntülerini taradı. Görüntülerde araçta bulunanlardan 7 kişinin olduğu görüntü dikkat çekti.

Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'ı protesto eden antikacı konuştu: Gerekli mesajı verdim Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'ı protesto eden antikacı konuştu: Gerekli mesajı verdim Haberi Görüntüle

BİR SÜRÜCÜ DAHA EHLİYETSİZ ÇIKTI

Öte yandan soruşturma devam ederken polis ekipleri, iki araçta bulunan 9 kişinin ifadeleri doğrultusunda belirlediği noktalardaki tüm güvenlik kamera görüntülerini taradı. Söz konusu görüntülerde araçta bulunanlardan 7 kişinin olduğu görüntü dikkatlerden kaçmadı. Olay yerine yakın bölgedeki bir tekel bayisinin güvenlik kamerası tarafından çekilen görüntülerdeki 7 kişilerin kimlikleri tespit edildi. Diğer aracı kullanan D.O.Ö. ve P.T.E, Z.H, A.K, Y.E. ve K.A. adlı şahısların T.C.'nin arkadaşları olduğu öğrenildi. Olay gecesi diğer aracı kullanan D.O.Ö.'nün de 18 yaşından küçük olduğu ve ehliyeti olmadığı tespit edildi.

Ne kadar akıllısınız? Türkiye'nin en zeki 10 şehri belli oldu: O ilde yaşayanlar... Ne kadar akıllısınız? Türkiye'nin en zeki 10 şehri belli oldu:... Haberi Görüntüle

''BAŞINA BAKMASINI İSTEDİ''

D.O.Ö. ifadesinde ''Kazanın ardından aracımı durdurdum. Hemen yaralıların yanına koştum ve kontrol ettim. Arkadaşım Z.H. yaralıların biriyle konuştu, yaralı şahıs kendi telefonunu Z.H.'ye vererek başına bakmasını istedi. Z.H. yaralının başına baktı. Sonra bizi almaya gelen araçla olay yerinden ayrıldık.'' dedi.

Bu arada D.O.Ö.'nün olay yerine gelen polis ekiplerine ehliyetsiz yakalanmamak için aracının arkadaşı tarafından götürüldüğünü anlattı. Ancak aracı götüren arkadaşının da ehliyeti olmadığı öğrenildi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading