Yandex Metrica

Eylem Tok ölümlü kaza sonrası oğlunu ABD'ye kaçırmıştı! Yaralının kaybolan telefonu bakın nereden çıktı

Eylem Tok ölümlü kaza sonrası oğlunu ABD'ye kaçırmıştı! Yaralının kaybolan telefonu bakın nereden çıktı

İstanbul'da ölümlü kazaya neden olduktan sonra Mısır'a ardından da ABD'ye kaçan sürücü ve annesi Eylem Tok hakkında tutuklama kararı çıkarıldı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eylem Tok ve oğlunun Mısır'dan ABD'ye geçtiklerini, ABD'den de iadelerinin talep edildiğini bildirdi. Öte yandan 17 yaşındaki T.C'nin karıştığı kazada yaralanan kişinin kaybolan cep telefonu, yurt dışına kaçan Yazar Eylem Tok'un kullandığı araçta bulundu.

Gündem

22.03.2024, 23:54

1 Mart Cuma günü gece geç saatlerinde korkunç bir oay meydana geldi. İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde lüks arabayla emniyet şeridinde arızalanan ATV aracını kontrol eden gruba çarpan ve evli ve bir çocuk babası Oğuz Murat Acı isimli vatandaşın ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. isimli sürücü, ünlü yazar olan annesi Eylem Tok’la birlikte Mısır’a kaçtı.

Ölümlü kaza sonrası oğluyla birlikte Mısır'a kaçan ünlü yazar, herkesin tepkisini çekti. Sosyal medya hesaplarını kapatan anne, konuya ilişkin yaptığı açıklamada üzgün olduğunu belirtirken oğlunu Mısır'a kaçırmasını annelik iç güdüsüne bağladı.

Bakanlıktan İzmir'de hayatını kaybeden doktora ilişkin açıklama: Soruşturma başlatıldı Bakanlıktan İzmir'de hayatını kaybeden doktora ilişkin açıklama: Soruşturma başlatıldı Haberi Görüntüle

KIRMIZI BÜLTEN TALEBİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Eyüpsultan'da, 1 Mart'ta kullandığı arabayla yol kenarındaki ATV tipi araçlara çarparak bir kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan 18 yaşından küçük sürücü ile annesi hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına yönelik Adalet Bakanlığına yazı gönderdi.

15 Temmuz'da hangi yollar ücretsiz? FSM, 15 Temmuz, Yavuz Sultan Selim ücretli mi? 15 Temmuz'da hangi yollar ücretsiz? FSM, 15 Temmuz, Yavuz Sultan... Haberi Görüntüle

BAKAN TUNÇ İADELERİ İSTENDİ

Öte yandan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuya ilişkin yaptığı açıklamada Eylem Tok ve oğlu T.C. hakkında tutuklama kararı verildiğini duyurdu. Bakan Tunç, Eylem Tok ve oğlunun Mısır'dan ABD'ye geçtiklerini, ABD'den de iadelerinin talep edildiğini bildirdi.

LASK Linz 3-2 Galatasaray maç ÖZETİ | Goller ve önemli anlar LASK Linz 3-2 Galatasaray maç ÖZETİ | Goller ve önemli... Haberi Görüntüle

ÖLÜMLÜ KAZADA YENİ DETAY

Kemerburgaz’da Oğuz Murat Aci’nin feci şekilde can verdiği ATV kazasında yeni bir gelişme yaşandı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaralı mağdurlardan İ.G.'nin kayıp telefonunun bulunması konusunda inceleme başlattı. Olayda kazaya tanık olan Z.H.T'nin, bir yaralıya yardım etmek için telefonu aldığını sonrasında dalgınlıkla yanında götürdüğü, daha sonra da cep telefonunu site duvarının üzerine bıraktığı, çalışmalar sonucunda ekipler tarafından tespit edildi.

Doğan Alemdar kimdir? Danla Bilic'in sevgilisi Doğan Alemdar hangi takımda oynuyor? Doğan Alemdar kimdir? Danla Bilic'in sevgilisi Doğan Alemdar hangi takımda... Haberi Görüntüle

TELEFON EYLEM TOK'UN ARACINDAN ÇIKTI

Ekipler, sitenin güvenlik görevlileri tarafından muhafaza altına alınan cep telefonunun yine kazaya tanık olan D.Ö'nün annesi B.Ö tarafından alındığını ve o esnada kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C'nin annesi Eylem Tok'un da orada bulunduğunu tespit etti. Yapılan çalışmalardan sonra, cep telefonun Eylem Tok'un siteye geldiği ve A.K'nin kullandığı araca konulduğu ve taşıtın kontrolü sırasında yine sürücü tarafından bulduğu tespit edildi. Telefon, A.K tarafından emniyete teslim edildi.

Veliler isyanda: Özel okullardaki kitap ücretleri dudak uçuklattı Veliler isyanda: Özel okullardaki kitap ücretleri dudak uçuklattı Haberi Görüntüle

OLAYIN GEÇMİŞİ

Hatırlanacağı üzere Eyüpsultan'da seyir halindeki 3 ATV aracından biri arızalanmış, yol kenarına çekilen arızalı araç tamir edilmeye çalışıldığı sırada aynı yönde ilerleyen iki araçtan birisi buradaki 3 ATV'ye çarpmıştı. Kaza sonucu yaralanan O.M.A., İ.G., T.A., S.K. ve H.T'nin hastaneye kaldırılmıştı. Yaralılardan Oğuz Murat Acı yapılan müdahaleye rağmen hayata tutnanamdı ve yaşamını yitirmişti. T.A'nın ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan millete seslenecek! 15 Temmuz destanında düzenlenecek programlar belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan millete seslenecek! 15 Temmuz destanında düzenlenecek programlar belli... Haberi Görüntüle

ÖNCE MISIR'A SONRA ABD'YE KAÇMIŞLARDI

Kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C'nin olay yerine gelen annesi yazar Eylem Tok'un aracıyla olay yerinden uzaklaşıp saat 02.00 sıralarında İstanbul Havalimanına gittikleri, 04.30 sıralarında da Mısır'a uçtukları tespit edilmişti. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eylem Tok ve oğlunun Mısır'dan ABD'ye geçtiklerini, ABD'den de iadelerinin talep edildiğini bildirmişti.

Habere Tepki Ver

0

5

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading