Yandex Metrica

Eylem Tok ile katil oğlu Timur Cihantimur'un kaza anından yeni görüntüleri ortaya çıktı

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu ölümlü trafik kazasında yeni fotoğraflar ortaya çıktı. Eylem Tok ile oğlu Timur Cihantimur'un Göktürk’te Delicous kafede buluşma anı ve annenin kaza haberini aldığı ana ait görüntüler güvenlik kamerasına kaydedildi.

Gündem

01.04.2024, 18:01

1 Mart gecesi meydana gelen korkunç olayda İstanbul Eyüpsultan'da annesi yazar Eylem Tok tarafından ABD'ye kaçırılan ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur'un neden olduğu ölümlü kazaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, firari Eylem Tok ve oğluna yakalama kararı çıkarttı. Savcılıkta ifade veren baba Bülent Cihantimur’a ise yurt dışına çıkış yasağı koydu. Eylem Tok ve oğlunu havalimanına götüren kadın çalışan ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ölümlü kazanın ardından önce Mısır'a oradan da ABD'ye kaçan Anne ve oğlu New York sokaklarında görüntülendi. Söz konusu görüntülerde Eylem Tok ve oğlunun gülümsediği anlar dikkat çekti.

Kazadan sonra anne ve oğluna yardım etmiştİ! Yazar Eylem Tok soruşturmasında yeni gelişme! Kazadan sonra anne ve oğluna yardım etmiştİ! Yazar Eylem Tok... Haberi Görüntüle

ABD'DE YARGILANABİLİR

Eylem Tok ve katil oğlu, Columbus Corner'dan başlayıp kuzeye doğru uzanan ve Central Park'a hakim Yukarı Batı Yakası'nın son derece lüks ve pahalı apartmanlarından birinde oturduğu öğrenildi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eylem Tok ve oğlu T.C'nin ABD makamları tarafından da yargılanabileceğini söyledi.

Bakan Tunç, “Eylem Tok ve oğlu, ABD makamları tarafından yargılanabilir. ABD makamları, 'Sen yabancı ülkede bir yabancıya karşı suç işledin, benim vatandaşımsın, dolayısıyla seni benim kanunuma göre yargılayacağım.' diyebilir.” dedi.

Son dakika: Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail-İran gerilimine ilişkin açıklama: Kalıcı çatışma riski var Son dakika: Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail-İran gerilimine ilişkin açıklama: Kalıcı çatışma... Haberi Görüntüle

YENİ FOTOĞRAFLAR ORTAYA ÇIKTI

Türkiye’yi sarsan trafik kazasında yeni fotoğraflar ortaya çıktı. Eylem Tok ile oğlu T.C’nin Göktürk’te Delicous kafede buluşma anı ve annenin kaza haberini aldığı ana ait görüntüler güvenlik kamerasına kaydedildi.

Elon Musk'tan heyecanlandıran Vine anketi: Vine tekrar mı açılacak? Elon Musk'tan heyecanlandıran Vine anketi: Vine tekrar mı açılacak? Haberi Görüntüle

''SU KANALINA DOĞRU UÇUYORLAR''

Yeni görüntüleri gazeteci Emrullah Erdinç paylaşırken ''O sırada yarış yapıyorlar. T.C ve Ö.D o kadar hızlı gidiyorlar. 160'a frene bastığı halde zor düşüyor. Normalde o arabanın 160 ile viraja girdiğinde bu kadar savrulmaması gerekiyor. En son gösterge 160'ı gösteriyor. Frene bastıktan sonra 160. Bu hızla virajı alamayıp Murat Aci ve 4 kişiye birden çarpıyor. Emniyet şeridinde bekleyen 3 ATV aracına, 5 kişiye çarpıyor. Oğuz Murat Aci ile bir arkadaşı uçurumdan su kanalına doğru uçuyorlar. Diğer 3 kişi ise caddede kalıyor. Facia diyebiliriz.'' ifadelerine yer verdi.

Mehmet Ali Yılmaz nasıl öldü, evinde mi? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? Mehmet Ali Yılmaz nasıl öldü, evinde mi? Mehmet Ali Yılmaz... Haberi Görüntüle

''APAR TOPAR MEKANDAN AYRILIYOR''

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi;

''Öndeki araç T.C'nin arkadaki araç ise Ö.D'nin aracı. Kaza olduktan sonra T.C, 112'i arayacağı halde Eylem Tok'u arıyor. Ayşe Ceren Saltoğlu ile birlikte oturuyorlardı. Ayşe Ceren Saltoğlu ifadesinde 'Bu kazayı bilmiyordum' demişti. Eylem Tok'un kazayı öğrendiği an karşısında oturuyordu. Saat 23.30'da. Apar topar mekandan ayrılıyor. Hesabı bile ödemeden haberi alır almaz mekandan çıkıyorlar. O sırada polis aracı görünüyor ama ikili hiçbir şekilde polise haber vermeden uzaklaşıyorlar. Kaza mahalini çok hızlı bir şekilde ulaşıyorlar. Çocuklarını alıp kaçıyorlar. Yaklaşık 15 dakika sonra ikisi de olay yerinde oluyorlar.''

Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Erdoğan'a ve Atatürk'e hakaret eden DEM Partili gözaltına alındı Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Erdoğan'a ve Atatürk'e hakaret eden DEM... Haberi Görüntüle

1 YILLIK REZİDANS MI KİRALADILAR?

Ayrıca Eylem Tok ve oğlunun ABD'de 50 katlı bir rezidanstan 1 yıllığına daire kiraladıkları iddia edildi. Bu gelişme, Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un ABD'den dönmeyeceğini gösteriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

1

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading