Yandex Metrica

Evdeki Saat konseri bedava mı, nerede olacak 19 Mayıs?

Evdeki Saat konseri bedava mı, nerede olacak 19 Mayıs?

19 Mayıs'ta İstanbul'da olacak olan Evdeki Saat (Eren Alıcı) adlı şarkıcının konserinin ücretsiz olacağı açıklanması üzerine çok sayıda vatandaş, konserin nerede olacağını araştırıyor. Konser İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı'nda ve ücretsiz olacak.
 

Gündem

21.05.2024, 16:10

19 Mayıs'ın özel gün olmasından ötürü İstanbul, Ankara ve İzmir'de konserler düzenlenecek. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olduğundan dolayı İstanbul'da Evdeki Saat konserine gitmek isteyenler şimdiden heyecanlanmış durumda. Konser İstanbul, Maltepe Etkinlik Alanı'nda ücretsiz bir şekilde başlayacak.

Maltepe Etkinlik Alanı

Maltepe Etkinlik Alanı

Ölüm değil cinayet! İzmir'deki elektrik akımı olayında yeni gelişme: Google haritalarda dikkat çeken detay! Ölüm değil cinayet! İzmir'deki elektrik akımı olayında yeni gelişme: Google... Haberi Görüntüle

MALTEPE ETKİNLİK ALANINA NASIL GİDİLİR?

Maltepe Sahil durağından Maltepe etkinlik alanına gitmek için birkaç seçeneğiniz var. İlk olarak, 4, 16, 16A, 16D, 17, 17S, 133F, 133T ve 252 numaralı otobüslerden herhangi birine binebilirsiniz. Bu otobüsler Maltepe Sahil durağından geçiyor ve size etkinlik alanına yakın bir noktaya götürecektir.

İkinci seçenek olarak, Marmaray'ı tercih edebilirsiniz. Maltepe durağında inerek yürüyerek veya yakındaki toplu taşıma araçlarını kullanarak Maltepe miting alanına kolayca ulaşabilirsiniz. Bu seçenek özellikle trafik yoğunluğu olan zamanlarda tercih edilebilir.

Her iki seçenek de size etkinlik alanına ulaşmak için uygun ve pratik bir yol sunar. Hangi seçeneğin size daha uygun olduğunu ve etkinliğe gitmek için en iyi seçeneği belirlemek size kalmış.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading