Yandex Metrica

EVDE KALIN! Sakın o saatler dışarı çıkmayın: Uyarı üstüne uyarı geldi: İşte yurt genelinde hava durumu

EVDE KALIN! Sakın o saatler dışarı çıkmayın: Uyarı üstüne uyarı geldi: İşte yurt genelinde hava durumu

Meteoroloji Müdürlüğü tarafından o iller için dikkat çeken uyarı yapıldı. Açıklamalara göre, belirtilen saat aralığında dışarı çıkmayın. Sel, su baskını, yıldırım tüm felaketleri aniden yasabilirsiniz.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Meteorolojiden yapılan duyuruya göre, çok kuvvetli yağışlar Türkiye’nin 81 ilini vuracak. Özellikle de o illerde yaşayanların dikkatli olması gerekiyor. Çünkü çok fena gelecek. MGM bu defa saat verip uyardı. Hem vatandaşların hem de belediyelerin tedbirli olmaları istendi.

Geleceğin meslekleri açıklandı! Bu meslekler 10 yıl içinde ön plana çıkacak Geleceğin meslekleri açıklandı! Bu meslekler 10 yıl içinde ön plana... Haberi Görüntüle

GÜNEŞE ALDANMAYIN KIŞ GERİ GELDİ!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika uyarılarına peş peşe yayınladı. Türkiye'nin 81 ilinde kırmızı alarm durumuna geçildi. Yaz geldi derken kış geri dönüyor bugün çok şiddetli sağanak yağışlar başlıyor. Özellikle saat 20.00 sonrasında dikkat. Önemli hava olayları peş peşe gelecek o sebeple vatandaşların tedbirli olmaları istendi. Üstelik bu defa uyarı 81 il için yapıldı. Belediyeler teyakkuz durumuna geçerken 29 Mayıs Pazartesi günü evden çıkacaklar ve yolda olacaklar içinde kritik uyarılar geldi. Aklı olan o saat aralığında dışarı çıkmasın. Çünkü çok önemli hava olayları görülebilir.

İSPARK otomobil otopark ücreti 2024 | Yol üstü 0-1 saat, 1-2 saat ne kadar? İSPARK otomobil 2-4 saat, 8-12 saat ve tam gün kaç para? İSPARK otomobil otopark ücreti 2024 | Yol üstü 0-1 saat,... Haberi Görüntüle

YENİ HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

Yeni haftanın başlaması ile birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından da yeni hava durumu tahminleri yayınlandı. Haziran ayına sayılı günler kala hava sıcaklıkları yükselmek yerine düşüyor. Meteorolojiden Türkiye'nin 81 ili için kırmızı alarm verildi. Türkiye iklim krizi yaşarken yaz ortasında kış geri dönecek. MGM tarafından yapılan açıklamada bazı iller için sarı kodlu bazı iller için kırmızı kodlu uyarı verildi.

ABD basınının gözü Erdoğan’ın Irak ziyaretinde: PKK'yı ortadan kaldırmak istiyorlar ABD basınının gözü Erdoğan’ın Irak ziyaretinde: PKK'yı ortadan kaldırmak istiyorlar Haberi Görüntüle

81 İLİN TAMAMINA DİKKAT ÇEKEN UYARI 

Yeni haftanın hava durumu tahminlerini yayınlayan MGM bu defa 81 il için uyarı yayınladı. Bugün yurdun birçok bölümünde şiddetli sağanak yağışlar görülecek. Ayrıca yağış sırasında sel ve su baskını fırtına yıldırım düşmesi gibi doğa olayları da görülebilir. Buna ek olarak Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise toz taşınımı bekleniyor. Vatandaşların meydana gelebilecek olan bu hava olaylarına karşı tedbirli ve dikkatli olmaları istendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada belediyelerin de teyakkuz durumuna geçmesi istenildi. Özellikle saat 20 sularından Marmara Bölgesi, Ege Bölgesi ve Karadeniz Bölgesi'nde şiddetli sağanak yağışlar görülecek.

Uzman isimden tüyler ürperten Tokat uyarısı: 6 üzeri deprem olabilir Uzman isimden tüyler ürperten Tokat uyarısı: 6 üzeri deprem olabilir Haberi Görüntüle

O İLLERE SARI KODLU UYARI

MGM son dakika hava durumu uyarısında 24 Kent için sarı kodlu uyarı verdi. Sarı ve turuncu kodlu uyarı yapılan bölgeler Bölgesi Batı Akdeniz Bölgesi Batı Karadeniz Bölgesi Güneydoğu Bölgesi olurken iller ise Eskişehir Çankırı ve Ankara oldu. O bölgelerde Özellikle akşam saatlerinden başlamak üzere çok kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Ayrıca Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki illerde de Suriye üzerinden gelecek toz taşınımı görülebilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading