Yandex Metrica

Eski istihbaratçıdan iddia: ABD, UFO’lardan silah yapmaya çalışıyor

Eski istihbaratçıdan iddia: ABD, UFO’lardan silah yapmaya çalışıyor

ABD’de eski istihbarat görevlisi David Charles Grusch, Savunma Bakanlığı’nın (Pentagon) UFO parçaları üzerinde silah yapma deneyleri gerçekleştirdiğini öne sürdü.

Gündem

23.01.2024, 21:00

Afganistan’da görev yapan ve Ulusal Jeouzamsal İstihbarat Ajansı (NGA) ile Ulusal Keşif Dairesi (NRO) için çalışan Charles Grusch, konuk olduğu bir televizyon kanalında, ABD’nin dünyaya kazayla inen ve “insan kökenli olmayan” UFO’lardan kalma bir parça ve ekipman hazinesine sahip olduğunu öne sürdü.

ABD’nin “tersine mühendislik” ile çok gizli operasyonlar yürüttüğünü belirten Grusch, “Malzemeler arasında sağlam araçlar var” dedi.

2019 - 2021 yılları arasında Tanımlanamayan Hava Olayları (UAP) Görev Gücü’nde çalışan Grusch, iddia edilen operasyonların ayrıntılarını kongreye ve istihbarat topluluğu genel müfettişine teslim ettiğini açıkladı.

Son dakika: PKK'nın Son dakika: PKK'nın "Paris kuzey gençlik kolu sorumlusu" yakalandı Haberi Görüntüle

''ARTIK BİR SIR OLARAK KALMAMALI 

Pentagon hakkında bu konuda şikâyette bulunduğu için dışlandığını iddia eden Grusch, “20. Yüzyıl’ın başlarına kadar uzanan yabancı materyallerin koordineli şekilde ele geçirilmesini ve incelenmesini içeren programların varlığı artık bir sır olarak kalmamalı” dedi. 

Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması ne zaman bitecek? Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması... Haberi Görüntüle

''BAZI TEKNOLOJİLERİN İNSAN OLMAYAN ZEKADAN TÜREDİĞİİ TARTIŞMASIZ BİR GERÇEK''

UAP görev gücüne de hizmet vermiş olan emekli Albay Karl Nell de “Geçtiğimiz 80 yılda, kaynağı bilinmeyen tersine mühendislik teknolojilerine odaklanan, karasal silahlanma yarışının varlığına ilişkin iddia doğrudur. Kaynağı bilinmeyen bu teknolojilerin en azından bazılarının insan olmayan zekâdan türediği tartışmasız bir gerçek” diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading