Yandex Metrica

Esenyurt'taki kedi-köpek mamasından pis kokular geliyor: Adrese teslim ihaleyle 125 ton yemi ne yapacaksınız?

Esenyurt'taki kedi-köpek mamasından pis kokular geliyor: Adrese teslim ihaleyle 125 ton yemi ne yapacaksınız?

CHP'li Kemal Deniz Bozkurt'un yönettiği Esenyurt Belediyesi, kedi-köpek maması için bir firmaya tam 1 milyon 820 bin 250 bin TL ödedi. Bu parayla en az 125 ton mama alınabiliyor. İstanbullular bu kadar mamanın gerçekten alınıp alınmadığını merak ediyor.

Gündem

23.01.2024, 19:00

İstanbul'un Esenyurt ilçe belediyesi, kedi-köpek maması için bir şirkete tam 1 milyon 820 bin 250 TL ödedi. Adrese teslim bir ihaleyle yapılan alım işlemine ne hikmetse tek şirket katıldı. A-Z Destek adlı firmaya ödenen bu parayla tam olarak kaç ton mama alındığı bilinmiyor ancak şirketin sitesindeki bilgilerden yola çıkarak bir hesaplama yapıldığında Esenyurt Belediyesi'nin verdiği paraya karşılık en az 125 ton mamaya sahip olması gerekiyor. 

Nerede bu Jakuzi? Muhalefetin Sancaktepe ısrarı altında yatan gerçek: Gençlik ateşi rahatsız etti Nerede bu Jakuzi? Muhalefetin Sancaktepe ısrarı altında yatan gerçek: Gençlik... Haberi Görüntüle

O KADAR MAMA TÜM İSTANBUL'A YETER

A-Z Destek şirketi daha önceki teslimatlarında köpek maması için Heydoo markalı ürünü kullanmış. Bu mamanın 15 kiloluk paketleri internette 200-225 TL arasında satılıyor. Bu şekilde hesaplandığı takdirde CHP'li Esenyurt Belediyesi'nin A-Z Destek firmasından aldığı 125 ton mamayı nerede kullanacağı büyük bir soru işareti olarak ortaya duruyor. 

Zira 125 ton ağırlığındaki mama, tüm İstanbul'daki sokak hayvanlarını doyuracak kadar yüklü bir miktar. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un adrese teslim ihaleyle tam olarak kaç kilogram ve hangi fiyattan mama alındığını kamuoyuna açıklaması bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading