Yandex Metrica

Erzincan'daki toprak kaymasında yeni gelişme: Toprak tahliyesi esnasında bulundu

Erzincan'daki toprak kaymasında yeni gelişme: Toprak tahliyesi esnasında bulundu

Erzincan'ın İliç ilçesinde bulunan maden ocağındaki toprak kaymasına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Ocakta yapılan toprak tahliyesi sırasında bir araca ulaşıldı.

Gündem

30.03.2024, 14:20

Erzincan-İliç'teki Çöpler Altın Madeni'nde 13 Şubat günü toprak kayması meydana gelmiş ve 9 işçi toprak altında kalmıştı. Bugün faciaya dair yeni bulgulara ulaşıldı.

19 Nisan Adana Tuğba Yurt konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Adana Tuğba Yurt konseri nerede? 19 Nisan Adana Tuğba Yurt konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

TOPRAK TAHLİYESİ ESNASINDA ULAŞILDI

13 Şubat'tan beri çalışmaların sürdüğü Çöpler Köyün'de toprak altında kalan işçilere ulaşılabilmesi için toprak tahliyesine devam ediliyor. İş makineleriyle yapılan tahliye sırasında bir araca ulaşıldı. Araçta yapılan aramada işçilerle ilgili herhangi bir bulguya rastlanmadı. Bölgede çalışmalar devam ediyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'de Özgür Özel'le görüştü: 'Önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'de Özgür Özel'le görüştü: 'Önümüzdeki hafta bir araya... Haberi Görüntüle

İLİÇ'TEKİ TOPRAK KAYMASI

Anagold Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 2010 yılı Aralık ayından beri altın üretimi yaptığı Çöpler Maden Sahası'nda çıkarılıp istiflenen toprak, 13 Şubat Salı saat 14.28'de kayarken yaklaşık 10 milyon metreküp toprak, saniyede 10 metre hızla 800 metrelik bir alana yayılmıştı. Toprak altında kalan 9 işçiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading