Yandex Metrica

Erdoğan'ın koruma ekibi kaza mı yaptı? Mardin'de olan kazada ölü ya da yaralı var mı? Polis ve korumaların durumu nasıl?

Erdoğan'ın koruma ekibi kaza mı yaptı? Mardin'de olan kazada ölü ya da yaralı var mı? Polis ve korumaların durumu nasıl?

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibi Şırnak İdil'de trafik kazası geçirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan sevenleri ve hayranları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma ekibinde kaza geçiren kişilerin sağlık durumunu araştırmaya başladı. Peki Erdoğan'In koruma ekibi kaza mı yaptı? Mardin'de olan kazada ölü ya da yaralı var mı? Polis ve korumaların durumu nasıl?

Gündem

26.03.2024, 09:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan sevenleri ve hayranları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma ekibinde kaza geçiren kişilerin sağlık durumunu araştırmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibi, Şırnak İdil'de trafik kazası geçirdi. Peki Erdoğan'ın koruma ekibi kaza mı yaptı? Mardin'de olan kazada ölü ya da yaralı var mı? Polis ve korumaların durumu nasıl?

1 avucu altın değerinde! İşte kilosu 600 bin TL olan o baharat 1 avucu altın değerinde! İşte kilosu 600 bin TL olan... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'ıN KORUMA EKİBİ KAZA MI YAPTI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibi Şırnak İdil'de trafik kazası geçirdi. 

23 Nisan'da özel anaokulu ve kreşler kapalı mı? Yarın Çocuk Bayramı'nda özel okullar açık mı? 23 Nisan'da özel anaokulu ve kreşler kapalı mı? Yarın Çocuk... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'IN KORUMA EKİBİNİN GEÇİRDİĞİ KAZADA ÖLÜ YA DA YARALI VAR MI?

Kazada 1 polis memurunun şehit olduğu, 2'si polis 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading