Yandex Metrica

Erdoğan'ın İzmir mitinginin sesi Yunanistan'a kadar gitti! Düşmanı denize döktük sözü Yunan medyasını rahatsız etti!

Erdoğan'ın İzmir mitinginin sesi Yunanistan'a kadar gitti! Düşmanı denize döktük sözü Yunan medyasını rahatsız etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Mart Pazar günü İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlediği ''Büyük'' miting Yunanistan'ı rahatsız etti. Erdoğan'ın ''Düşmanı denize döktük'' sözleri Yunan medyasında büyük yankı uyandırdı.

Gündem

01.05.2024, 07:42

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Mart Pazar günü İzmir Gündoğdu Meydanı'nda büyük bir ''Miting'' gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdopan, partisinin İzmir belediye başkan adaylarını tanıtırken, ''Uğruna verilmiş şehitlerin var. Bir gün sarılacak yaralar İzmir.'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Sana karalar yakışmıyor İzmir'' diyerek, ''Düşmanı denize dökerek sadece başındaki kara bulutları değil vatanın istiklali üzerindeki hain emelleri de dağıtan İzmir’in yaralarını sarmaya az kaldı. 20 gün.'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözleri Yunanları rahatsız etti. Yunan medyası Erdoğan'ın bu sözlerini manşetlerine taşıdı. İşte o haberler;

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Irak'taki Pençe Harekat Bölgesinde kilidi kapatıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Irak'taki Pençe Harekat Bölgesinde kilidi kapatıyoruz Haberi Görüntüle

PROTO THEMA: CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, YUNANLILARA DENİZE DÖKTÜĞÜMÜZ DÜŞMAN DEDİ!

Proto Thema: ''Türk Cumhurbaşkanı, bir kez daha Yunanlılardan 'denize döktüğümüz düşman' diye söz etti.'' ifadelerini kullandı.

18 Temmuz TFF başkanlık sonuçları saat kaçta belli olur? TFF seçim sonucu ne zaman açıklanır? 18 Temmuz TFF başkanlık sonuçları saat kaçta belli olur? TFF... Haberi Görüntüle

SKAI: ERDOĞAN YİNE DENİZDEKİ DÜŞMANLARDAN BAHSETTİ

Skai televizyonu, ''Düşmanı denize döktük, İzmir kurtarıldı'' başlığı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir mitingini servis etti.

Haberin devamında, ''Erdoğan, yine denizdeki düşmanlardan ve Ege'nin her yerinden duyulacak bir çığlıktan söz etti.'' ifadelerine yer verildi.

Talimat Kandil'den mi? Mersin ve Ağrı'dan sonra şimdi de İstanbul'da terör halayı! Talimat Kandil'den mi? Mersin ve Ağrı'dan sonra şimdi de İstanbul'da... Haberi Görüntüle

CNN: MİLLİ MÜCADELENİN ZAFERİ!

CNN Yunanistan, İzmir'in ''Milli mücadelenin zafer yeri'' olarak tanımlayarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''Düşman denize döküldü'' sözlerini paylaştı.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading