Yandex Metrica

Erdoğan'dan yerel seçim talimatı: Karşılığı olmayan isimlerle vedalaşılacak!

Erdoğan'dan yerel seçim talimatı: Karşılığı olmayan isimlerle vedalaşılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart yerel seçimler için kurmaylarıyla birlikte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Erdoğan başkanlığında önceki gün toplanan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ana gündem maddesi 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler oldu. Erdoğan çalışmaları yürütecek isimlere aday profili konusunda talimatlar vererek "Bölgede karşılığı olmayan arkadaşlarımızla vedalaşacağız. Kırmadan, dökmeden, vefasızlık etmeden yollarımızı ayıracağız." dedi.

Gündem

23.01.2024, 21:46

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2024'te yapılması beklenen yerel seçimler için  önceki gün toplanan MYK'da kurmaylarına bazı konularda talimatlar verdi. Erdoğan, "urmaylarına aday profili konusunda talimat vererek, "Düzgün, temiz, milletin sevdiği ve saydığı adaylar belirleyelim" dedi. 

Gürkan Erdoğan kimdir? İZSU Genel Müdürü tutuklandı mı? Gürkan Erdoğan kimdir? İZSU Genel Müdürü tutuklandı mı? Haberi Görüntüle

"BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YÜRÜTÜN"

Yerel seçimler için bölgede karşılığı olmayan arkadaşlarımızla vedalaşılması gerektiğinin altını çizen Erdoğan, konuyla ilgili olarak, "Gidecekler olacaktır mutlaka ama onlara da vefasızlık yapmak istemeyiz, yapmayız. Ama sonuçta gitmesi gerektiği için gidecektir. Bölgede karşılığı olmayan arkadaşlarımızla vedalaşacağız.Kırmadan, dökmeden, vefasızlık etmeden yollarımızı ayıracağız. Kendi içinizde kavga etmeyin. Süreci birlik beraberlik içinde yürütün. AK Parti'yle yolu kesişen herkesi davamıza sonuna kadar sahip çıkması için seferber edelim" açıklamasında bulundu. 

Bakan Uraloğlu duyurdu: Türksat 6A ilk kez antenlerini açtı Bakan Uraloğlu duyurdu: Türksat 6A ilk kez antenlerini açtı Haberi Görüntüle

6 BİNDEN FAZLA KİŞİ BAŞVURUDA BULUNDU

9 Kasım'da başlayıp 2 Kasım'da sona eren aday adaylığı başvurularının ardından temayül yoklamalarını gerçekleştiren AK Parti'de bugüne kadar 6 bin 575 aday adayı başvuru yaptı.

Kahramanmaraş depremini önceden bilmişti! Dünyaca ünlü deprem uzmanından Çanakkale depreminden sonra korkutan uyarı! Kahramanmaraş depremini önceden bilmişti! Dünyaca ünlü deprem uzmanından Çanakkale depreminden... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN ARALIK'TAN SONRA İL GEZİLERİNE BAŞLAYACAK 

AK Parti, önümüzdeki günlerde kesin aday listeleri için Erdoğan başkanlığında üst komisyon kuracak. Erdoğan'ın aralık ayından itibaren il gezilerine başlayacağı, bunun için de bir planlama yapıldığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading