Yandex Metrica

Erdoğan haftalardır üzerinde çalışıyor! Bu hafta atanacaklar: O kişiler köprü görevi görecek!

Erdoğan haftalardır üzerinde çalışıyor! Bu hafta atanacaklar: O kişiler köprü görevi görecek!

Erdoğan, 28 Mayıs seçimlerinden sonra yeni hükûmetin kurulmasından hemen sonra, kabine üyelerinden çalışacakları ekipleri bildirmelerini istedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın haftalardır üzerinde çalıştığı bürokrasiye yapılacak yeni atamaları bu hafta içinde tamamlayacak. Atanacak isimler özel bir görev niteliğinde vatandaşlar ve hükümet arasında köprü görevinde bulunacaklar.

Gündem

23.01.2024, 21:03

28 Mayıs seçimlerinden sonra ilk kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlardan çalışacakları ekipleri kendisine bildirmelerini talep etti. Erdoğan'ın bu talebi üzerine her bakanın, Cumhurbaşkanına bakan yardımcılıkları ve üst düzey bürokratlarla ilgili alternatifli liste sunduğu belirtildi. 

Ağrı Dağı'nda donarak can vermişlerdi: Felaketin görüntüleri ortaya çıktı Ağrı Dağı'nda donarak can vermişlerdi: Felaketin görüntüleri ortaya çıktı Haberi Görüntüle

ERDOĞAN HAFTALARDIR ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, kendisine bildirilen isimler üzerinde haftalardır çalışmalar yaptığı ve önerilen isimler arasında seçtiği kişilerin atamasını yapacak. Özellikle bakan yardımcılıklarına, her bakanlık için en az bir eski milletvekilinin atanacağı belirtiliyor.

İstanbullular dikkat! Otopark ücretlerine zam geldi! İstanbullular dikkat! Otopark ücretlerine zam geldi! Haberi Görüntüle

ESKİ MİLLETVEKİLLERİ BAKAN YARDIMCILARI OLACAK 

Eski milletvekillerinden bakan yardımcılığına gelecek olanların, bir anlamda, saha ile hükûmet arasında köprü görevi üstlenecekler. Bu kişiler partiden ve vatandaştan gelecek talepleri hükûmetin gündemine taşımakla görevli olacaklar.

Son 3 senelik kart aidatları iade edilecek haberlerine yalanlama! DMM o iddiaları açığa kavuşturdu! Son 3 senelik kart aidatları iade edilecek haberlerine yalanlama! DMM... Haberi Görüntüle

"UYUMLU ÇALIŞACAĞIZ"

 Şahap Kavcıoğlu’nun, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bilgisi dışında BDDK Başkanlığına getirildiği iddialarının da doğru olmadığı ifade edildi. Kavcıoğlu’nun atamasına Erdoğan’ın, Şimşek’le görüşerek karar verdiği ve Şimşek’e ‘Uyumlu çalışacağınıza inanıyorum’ dediği ortaya çıktı. AK Parti kurmaylarına göre, seçim süreci boyunca dövizdeki hareketliliği bir şekilde kontrol ettiği için Erdoğan, Kavcıoğlu’nu ‘uygun bir göreve’ atadı. 

Kylian Mbappe maaşı ne kadar? Mbappe Real Madirid'den kaç para alacak? Kylian Mbappe maaşı ne kadar? Mbappe Real Madirid'den kaç para... Haberi Görüntüle

GENEL BAŞKANVEKİLLİĞİ GÖREVİNE EFKAN ÂLÂ ATANDI 

AK Parti’de genel başkanvekilliği ve genel başkan yardımcılıklarına atama yapıldı. Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre, AK Parti Genel Başkanvekilliği görevine Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan âlâ atandı. Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine Zafer Sırakaya, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine ise Mehmet Ali Zengin atandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading