Yandex Metrica

Erdoğan'dan olası sınır ötesi harekat açıklaması: Güvenliğimiz tehdit eden yere harekatı yaparız

Erdoğan'dan olası sınır ötesi harekat açıklaması: Güvenliğimiz tehdit eden yere harekatı yaparız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ortak canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Suriye'ye harekat olacak mı?" sorusuna ""Çalışmalarımızı, gerekli ve uygun gördüğümüz anda, kapsamlı bir terörle mücadele harekatına dönüştürmekten asla kaçınmayız." diyerek yanıt verdi.

Gündem

23.01.2024, 19:52

Suriye'ye olası yeni harekat konusuna vurgu yapan Cuhmurbaşkanı Erdoğan, "Çalışmalarımızı, gerekli ve uygun gördüğümüz anda, kapsamlı bir terörle mücadele harekatına dönüştürmekten asla kaçınmayız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'ya gelen Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan ile görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'ya gelen Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan ile görüşecek Haberi Görüntüle

SURİYE'YE YENİ HAREKAT OLUR MU?

Bir gece ansızın dediğimi konu odur, yapmamız gereken neyse onu gerekli ve uygun gördüğümüz anda yaparız. Bugünkü MGK metninde bunlara özellikle yer verdik. Biz terörle mücadele gayretimizde bölgenin huzurunu da temin ediyoruz. Terörle mücadele tek taraflı olmaz. Karşı taraf da buna olumlu yaklaşımda bulunması lazım. ABD ve Rusya'nın vardığımız mutabakatları uygulaması gerekiyor. PKK YPG sınırımıza yakın bölgelerde hala konuşlu tatbikatlar yapıyor. Hatta Kamışlı ve çevresinde eğitim alıyorlar.

Yaptığımız briket evlere insanlar yavaş yavaş taşınmaya başladı. Alt yapısı ile her şeyi ile briket evler yaptık. Isınma noktasında da güneş enerjisi ile ısınma projesi yaptık.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading