Yandex Metrica

Erdoğan'dan cemevine ziyaret! Alevi dedeleriyle buluştu: Provokasyona geçit vermedi!

Erdoğan'dan cemevine ziyaret! Alevi dedeleriyle buluştu: Provokasyona geçit vermedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hüseyin Gazi Cemevi'ni ziyaret ederek Alevi dedeleriyle birlikte Muharrem ayı iftarı yaptı. Provokasyona geçit vermeyen Erdoğan, Alevi dedeleri, kanaat önderleri ve akademisyenlerle birlikte iftarda buluştu.

Gündem

25.02.2024, 10:38

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hüseyin Gazi Cemevi'ni ziyaret ederek Alevi dedeleriyle birlikte Muharrem ayı iftarı yaptı. İftara Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da katıldı. 

Ankara'da geçtiğimiz haftalarda cemevine düzenlenen saldırı büyük tepki çekti. Bu saldırının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da cemevini ziyaret etmeye karar verdi. Erdoğan, bugün Ankara'nın Mamak ilçesindeki Hüseyin Gazi Türbesi'ni ve Cemevi'ni ziyaret etti. Erdoğan, burada Alevi ve Bektaşi derneklerinin temsilcileriyle muharrem ayı iftarına katıldı.

Antalya'da teleferik faciası! 1 kişi öldü, 10 yaralı var: 180'den fazla kişi kabinlerde mahsur kaldı Antalya'da teleferik faciası! 1 kişi öldü, 10 yaralı var: 180'den... Haberi Görüntüle

Konut kredisi Nisan ayı faiz oranları ne 2024? 120 ay vade 1.5 Milyon TL hesaplamaları... Konut kredisi Nisan ayı faiz oranları ne 2024? 120 ay... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'A ZİYARETTE OKTAY VE SOYLU DA EŞLİK ETTİ

Programda, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da yer aldı.

Öte yandan Erdoğan, en son 2017'de Alevi dedeleriyle Haliç Kongre Merkezi'nde bir araya gelmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading