TR Haber
ESCKapat
Ara

Erdoğan 'Bu şehir aşkım ve sevdamdır' demişti! Cumhurbaşkanının göz bebeği olan il için anket yapıldı: İşte AK Parti'nin oy oranı!

Erdoğan 'Bu şehir aşkım ve sevdamdır' demişti! Cumhurbaşkanının göz bebeği olan il için anket yapıldı: İşte AK Parti'nin oy oranı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir zamanlar belediye başkanlığı yaptığı "Aşkım, sevdam" olarak nitelendirdiği İstanbul'da AK Parti'nin oy oranı belli oldu.

TR Haber
Gündem2026-02-17 18:01:31

CHP'nin yönetiminde olan ve vatandaşların her alanda yaşanan sorunlardan dolayı canından bezdiği İstanbul'da AK Parti'nin oyları yükseldi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, yapılan son anket çalışmasının sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. AK Parti'nin İstanbul'da yaptırdığı son ankette oy oranı yüzde 41,7'ye yükseldi.

AK PARTİ'DE HEDEF BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYELERDE BİRİNCİLİK 

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 2026 yılı için 250 bin yeni üye hedefi belirledi. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 2028 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yeniden birinci, 2029 seçimlerinde ise Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin çoğunluğunu kazanmayı hedefliyor.

ERDOĞAN: İSTANBUL AŞKIM VE SEVDAM!

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Aşkım, sevdam" olarak nitelendirdiği İstanbul'da yaptırdıkları son ankette oy oranlarının yüzde 41,7'ye yükseldiğini ifade etti.

HEDEF 250 BİN ÜYE

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan Özdemir, Genel Merkez'de geçen yılı 150 bin yeni üyeyle kapattıklarını aktararak, 2026'da konulan 250 bin üye hedefi çerçevesinde yeni, taze kanları AK Parti'ye kazandıracaklarını ifade etti.

"İSTANBULLUNUN HAYATINDAN NELERİN GİTTİĞİNİ FOTOĞRAFLADIK"

Abdullah Özdemir; İstanbul'da özellikle "billboard" çalışmalarının önemli bir ses getirdiğinin altını çizerek "İşte 'Senin hayatından gidiyor' başlığıyla İstanbullunun hayatından nelerin gittiğini bizzat fotoğrafladık. Burada tabii ki muhatabımız vatandaşımızdı ama hedef İstanbul'u yönetemeyenlerdi" diye konuştu.

AK PARTİ'NİN OYLARI YÜKSELDİ 

Kamuoyu yoklamalarına vurgu yapan ve oy oranlarının yüzde 41,7'ye yükseldiğini vurgulayan Özdemir, "Gayretlerimizle, çabalarımızla, teşkilatımızla, vatandaşlarımızla birlikte İstanbul'u bu talihsizlikten hep birlikte kurtaracağız. Kamuoyu anketlerini de geçtiğimiz haftaki programlarımızda da ifade ettik. Önemli bir ivmelenme söz konusu. İnşallah, 2028 seçimlerinde, Cumhurbaşkanımızı birinci olarak, 2029 seçimlerinde de hem Büyükşehir Belediyemizi hem de aynı zamanda ilçe belediyelerimizin büyük bir çoğunluğunu AK Parti hanelerine kavuşturmuş olacağız" ifadelerini kullandı. 

Yazar

Zehra EVCİL

Yayın Tarihi

17 Şubat 2026

Benzer Haberler