Yandex Metrica

Erdoğan, Balıkesir'de depremzedelere söz verdi: Süratle inşa edeceğiz

Erdoğan, Balıkesir'de depremzedelere söz verdi: Süratle inşa edeceğiz

Bandırma'daki bor karbür üretim tesisinin açılışı sonrası Balıkesir'de depremzedelerle buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, afet konutlarının hızla yapılarak sahiplerini teslim edileceğini bir kez daha vurguladı.

Gündem

23.01.2024, 22:20

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bandırma'da Bor Karbür Üretim Tesisi'nin açılışının ardından, Eti Maden Genel Müdürlüğünün Balıkesir'deki sosyal tesislerinde, kente getirilen depremzedelerle bir araya geldi.

Bölgedeki insanlardan bir yıl müsaade istediklerini anımsatan Erdoğan, hedeflerinin Van'da, Bingöl'de, İzmir'de, Simav'da, Antalya'da, Muğla'da, Manavgat'ta olduğu gibi, süratle konutların inşasını gerçekleştirerek, depremzedeleri ve hak sahiplerini buralara yerleştirmek olduğunu kaydetti.

Bunda kararlı olduklarını vurgulayan Erdoğan, "Bugüne kadar verdiğimiz sözleri nasıl yerine getirdiysek, inşallah burada da verilen sözler yerine gelecektir" diye konuştu.

Depremlerden etkilenen şehirlerde enkaz kaldırma çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan Erdoğan, "Peyderpey inşaat çalışmalarına yönelik temel atma çalışmalarımızı başlattık. Şimdi bundan sonra buralarda inşaatlarımızı yükselteceğiz ve süratle de inşa ve ihya çalışmalarımız devam edecek" ifadelerini kullandı.

Eti Maden işletmelerindeki madencilerle de buluşan Erdoğan, enkaz kaldırma çalışmalarına katılarak büyük yararlılık gösteren personeli tebrik etti.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading