Yandex Metrica

Erdoğan, Antalya Şehir Hastanesi'ni hizmete açtı: 60 milyon turist altyapıya geliyor

Erdoğan, Antalya Şehir Hastanesi'ni hizmete açtı: 60 milyon turist altyapıya geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, içinde 300 poliklinik, 39 ameliyathane, FTR ünitesi, GETAT Uygulama Merkezi, Organ ve Doku Nakli Merkezi, Perinatal Merkezi ve Helikopter pisti bulunan 1500 yataklı Antalya Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "İnsanımız eskiden sağlık hizmeti almak için yurt dışına giderdi. Türkiye, sağlık merkezi haline geldi" dedi.    

Gündem

16.03.2024, 18:21

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Eğitim ve sağlık alanlarında 1,2 milyonu bulan personelle vatandaşımıza hizmet veriyoruz. Hastanelerde rehin kalan vatandaşlarımızı hatırlayın. Sağlam girenin hasta çıktığı köhne düzeni değiştirdik" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Merkez Bankası depo alım işlemi nedir? 5 milyar dolarlık anlaşma sonlandı! Merkez Bankası depo alım işlemi nedir? 5 milyar dolarlık anlaşma... Haberi Görüntüle

REHİN KALAN VATANDAŞLARI HATIRLAYIN

Sevgili Antalyalılar sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Antalya Şehir Hastanesi ile bağlantı yollarının ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Hastanemizde görev yapacak personele kolaylıklar diliyorum. Hastanemizde dertlerine derman arayacak vatandaşlarımıza şimdiden Allah'tan şifa diliyorum.Eğitim ve sağlık alanlarında 1,2 milyonu bulan personelle vatandaşımıza hizmet veriyoruz. Hastanelerde rehin kalan vatandaşlarımızı hatırlayın. Sağlam girenin hasta çıktığı köhne düzeni değiştirdik.

Mersin'den sonra Ağrı'da PKK halayı: Biji serok Apo sloganları atıldı! Mersin'den sonra Ağrı'da PKK halayı: Biji serok Apo sloganları atıldı! Haberi Görüntüle

TAKDİR ETMEK KİMSEYİ KÜÇÜLTMEZ

Şehir hastanelerimiz bu gayretin bir ürünüdür. Nereden nereye... Böylesine yeni ve orijinal bir sistemin elbette eksiklikleri çıkabilir. Vatandaşlarımızın kimi serzenişlerinin farkındayız. Bunları da en kısa sürede bitireceğiz. 

Tabelalarda "Herkesin Başkanı" ifadesi, kusura bakmayın bunlar yalan ifadeler, dürüst olmayan ifadeler. Antalya bir turizm kenti. Ama bu turizm kentinde doğru düzgün havalimanımız, terminalimiz var mıydı? Hayatlarında ülkeye eser kazandırmamış olanların bu tür yatırımları değersizleştirmeye çalıştıklarını görüyoruz. Hayırlı projeleri takdir etmek kimseyi küçültmez.

Bakan Kacır'dan TÜRKSAT 6A açıklaması: Test yörüngesine yerleşti! Bakan Kacır'dan TÜRKSAT 6A açıklaması: Test yörüngesine yerleşti! Haberi Görüntüle

"TURİSTLER BU HASTANEYE TEDAVİYE GELECEKLERDİR"

Hastanelerle ilgili rahmetli Savaş Ay'ın programlarını izlemişsinizdir. Açılışını yaptığımız bu muhteşem şehir hastanemizin, sadece Antalya'nın değil, buraya gümbür gümbür turistler tedaviye gelecektir. Hayırlı olsun diyorum.  

Türkiye bugün 60 milyon turiste yürüyorsa ve 60 milyon turiste yürürken sadece turizm gelirleriyle bir patlamayı yaşıyorsa işte bu atılan adımların neticesidir. Güzel işleri takdir etmek erdem işaretidir.

Türkiye'nin avantajı geçmişte sağlam ve işler bir altyapısı olmadığı için ihtiyaçlarını en son teknolojiye ve sisteme dayalı olarak karşılama imkanına sahip olmasıdır. Hastanelerimiz kadar modern, okullarımız kadar yeni, yollarımız kadar konforlu, havalimanlarımız kadar ferah eserleri dünyada zor bulursunuz.

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading