Yandex Metrica

Erbakan'ın 30 yıl korumalığını yapmıştı: YRP MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edildi

Erbakan'ın 30 yıl korumalığını yapmıştı: YRP MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edildi

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz, Yeniden Refah Partisi tarafından Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Akyüz, Necmettin Erbakan'ın 30 yıl korumalığını yapmıştı. Ayrıca Akyüz, Erbakan'ın ayağını yıkadığı fotoğrafları nedeniyle çok konuşulmuştu.

Gündem

16.04.2024, 21:10

Yeniden Refah Partisi, 30 yıl boyunca Necmettin Erbakan'ın korumalığını yapan ve Erbakan'ın ayağını yıkadığı fotoğraflarla hatırlanan MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz'ü Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk etti.  

Abdurrahman Akyüz, Anadolu Ajansı'na verdiği demeşte Murat Kurum'a destek vermiş ve Milli Görüş belediyeciliğinin en büyük aktörünün Cumhur İttifakı'nın başındaki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirtmişti. Akyüz, şu ifadeleri kullanmıştı: "Bundan dolayı bir siyasetçi olarak İstanbul'da Cumhur İttifakı adayının kazanmasından yanayım ve onun desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Tabii Yeniden Refah Partimiz olarak böyle bir karar alınmadı. Biz ne olursa olsun, ne pahasına olursa olsun, hiçbir karşılık beklemeden İstanbul'da bu desteği verelim düşüncesindeyim." Sözlerinin devamında "Necmettin Erbakan hocam bugün yaşasaydı şüphesiz ki benim de söylediğim gibi Cumhur İttifakı'nın devam ettirilmesini isterdi." ifadesini kullanan Akyüz, Hatta yani Cumhur İttifakı'nın içerisinde aktif rol alıp ekonomiyi de bugünkü zorluklardan kurtarmanın bir yoluna bakardı. İstanbul'da tabii ki Cumhur İttifakı'nın adayının kazanması için bir yol izlerdi. Kesinlikle ittifak içinde yer almamayı tercih etmezdi. Erbakan hocam olsaydı Murat Kurum'u belediye başkanı yapmamızı beklerdi." demişti. 

Şanlıurfa'da çıplak kadın sokakta neden gezdi? Şanlıurfa'da çıplak kadın olayı ne 2024? Şanlıurfa'da çıplak kadın sokakta neden gezdi? Şanlıurfa'da çıplak kadın olayı... Haberi Görüntüle

O FOTOĞRAF ÇOK KONUŞULMUŞTU

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz, Milli Görüş'ün efsane lideri Necmettin Erbakan'ın 30 yıl boyunca korumalığını yapmıştı. Akyüz'ün en fazla konuşulduğu fotoğraf ise Erbakan'ın ayağını yıkadığı fotoğraf olmuştu. Yıllar önce o fotoğrafla ilgili konuşan Akyüz, "Ayağını onurla yıkadım gurur duyuyorum." demişti. Akyüz, şu ifadeleri kullanmıştı: "Evet, o gün hocamın ayaklarını ben yıkadım. Trabzon Ofluyum. Akrabalarım arasında çok sayıda CHP'li vardır. Bana hep sordular. 'Ayak mı yıkanır' diye. Ama ben o gün onurla yaptım o işi. Bugün de o işi yaptığım için gurur duyuyorum. O boşluğu doldurulmayacak büyük bir maneviyattı. Benim de görevim artık bitti. Yolculuğumuz buraya kadarmış."

Habere Tepki Ver

7

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading