Yandex Metrica

Enkazdan çıkan vasiyet duygulandırdı: Bunları hac ve umre için kullanmasını isterim

Enkazdan çıkan vasiyet duygulandırdı: Bunları hac ve umre için kullanmasını isterim

Depremin vurduğu Antakya'daki enkazda çalışan ekipler buldukları vasiyeti ölen kişinin kardeşine teslim etti. Ayşegül Çin'e ait olduğu tespit edilen vasiyette "Bana bir şey olması durumunda çantadakilerin hepsi annemindir. Bunları hac ve umre için kullanmasını isterim." yazısı yer aldı.

Gündem

23.01.2024, 22:19

Türkiye'yi derinden sarsan asrın felaketinde 15. güne girildi. Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde hayatını kaybedenlerin ardından büyük acılar gün yüzüne çıkıyor.

Hatay Antakya'da hayatını kaybeden Ayşegül Çin'in enkaz altında bulunan altınları ve vasiyeti, Bahçelievler Belediyesi ekiplerince kardeşine teslim edildi.

Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörü tutuklandı Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörü tutuklandı Haberi Görüntüle

ALTIN VE BİR MİKTAR DÖVİZ BULUNDU

Konuyla ilgili Bahçelievler Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediyeye bağlı arama kurtarma ekipleri Antakya Odabaşı Mahallesi'ndeki Süleyman Mutlu Apartmanı'ndaki çalışmaları sırasında, annesiyle birlikte binanın enkazında kalarak hayatını kaybeden Ayşegül Çin'e ait olduğu belirlenen bir çantada altın ve bir miktar döviz buldu.

Yapay zeka orman yangınlarını erken tespit edecek: Akıllı kuleler sahayı 7/24 tarıyor Yapay zeka orman yangınlarını erken tespit edecek: Akıllı kuleler sahayı... Haberi Görüntüle

''HAC VE UMRE İÇİN KULLANMASINI İSTERİM''

Enkazdan çıkan çantanın içinde Ayşegül Çin'e ait, "Bana bir şey olması durumunda çantadakilerin hepsi annemindir. Bunları hac ve umre için kullanmasını isterim." yazılı vasiyet olduğunu fark eden ekipler, Çin'in yakınlarıyla temasa geçti.

ALES/1 Soru kitapçığı ve cevap anahtarı! ALES/1 sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli oldu 2024? ALES/1 Soru kitapçığı ve cevap anahtarı! ALES/1 sonuçları açıklandı mı,... Haberi Görüntüle

ÖLEN KİŞİNİN KARDEŞİNE TESLİM EDİLDİ

Altın ve dövizi, Bahçelievler Belediyesi arama kurtarma ekibi gönüllüsü Ayfer Şen'den teslim alan kardeşi Hüseyin Çin, depremde ablasıyla birlikte annesi Meryem Çin'in de hayatını kaybettiğini söyledi.

Hüseyin Çin, annesi ve ablasını kastederek, şu ifadeleri kullandı;

"Bu dünyaya ait değillerdi. Altınlar ağabeyimin çocuklarına gidecek." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading