Yandex Metrica

Enkazda bulunan para dolu banka kasası ve ATM yetkililere teslim edildi

Enkazda bulunan para dolu banka kasası ve ATM yetkililere teslim edildi

Enkaz kaldırma çalışmalarının devam ettiği Kahramanmaraş'ta ekipler, bina enkazında bir bankaya ait para dolu kasa ile ATM’deki paraları buldu. Enkaz altından çıkarılan kasa ve ATM'deki paralar, yetkililere teslim edildi.

Gündem

10.02.2024, 22:08

Türkiye’yi derinden etkileyen asrın felaketinde 15 gün geride kaldı. Kahramanmaraş merkezli çifte deprem 11 ilde büyük hasara yol açtı.

Büyük felakette hayatını kayedenlerin sayısı 41 bini aştı. Türkiye yaralarını sararken depremde arama-kurtarma çalışmalarında sona gelindi.

Selektörle radar uyarısına kesilen cezalar hakkında flaş karar Selektörle radar uyarısına kesilen cezalar hakkında flaş karar Haberi Görüntüle

KASA VE ATM BULUNDU

Hatay ve Kahramanmaraş’ta arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Kahramanmaraş’taki bir binada, Mersin Erdemli Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen enkaz kaldırma çalışmasında para dolu bir kasa ve ATM bulundu.

Hasan Efendi öldü mü, kaç yaşında vefat etti? Hasan Kılıç (Efendi) kimdir, memleketi neresi? Hasan Efendi öldü mü, kaç yaşında vefat etti? Hasan Kılıç... Haberi Görüntüle

YETKİLİLERE TESLİM EDİLDİ

Çöken bir bankaya ait olduğu tespit edilen kasa ile ilgili durumu polise bildiren ekipler, yetkilileri bölgeye çağırdı. Yetkililerin gelmesiyle ATM’deki paralar ile bulunan kasa olduğu yerden çıkartılarak teslim edildi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading