Yandex Metrica

Enerji Bakanı Fatih Dönmez'den elektrik faturası düzenlemesiyle ilgili son dakika açıklaması

Enerji Bakanı Fatih Dönmez'den elektrik faturası düzenlemesiyle ilgili son dakika açıklaması

Son dakika haberleri... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Dün gece itibarıyla Isparta'nın kalan 7 köyüne de elektrik verildi. Münferit kontrol ve bakım çalışmaları devam ediyor" dedi. Bakan Dönmez ayrıca 'elektrik faturalarında yeni düzenleme olacak mı?' sorusuna "Talepleri değerleniyoruz, ekiplerimiz çalışıyor. Paylaşacağız." şeklinde yanıt verdi.

Gündem

10.02.2024, 06:06

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, dün yaptığı açıklamada Isparta'da elektrik faturası tahsilatını 1 ay süreyle ertelediklerini bildirmişti.

Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması ne zaman bitecek? Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması... Haberi Görüntüle

'7 KÖYE ELEKTRİK VERİLDİ'

Son dakika gelişmesine göre; Fatih Dönmez, "Dün gece itibariyle Isparta'nın kalan 7 köyüne de elektrik verildi. Münferit kontrol ve bakım çalışmaları devam ediyor. İlk etapta Isparta'nın il ve ilçe merkezlerinin tamamını enerjilendirdik. Kırsal kesimlere ağır hava koşulları nedeniyle ulaşımda zaman zaman sıkıntı yaşadık. Buna rağmen kırsal kesimlerin büyük bir kısmına hızlı bir şekilde ulaştık ve zarar gören altyapıyı onardık." ifadelerini kullandı.

Zuhal Topçu kimdir? MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu nereli, kaç yaşında? Zuhal Topçu kimdir? MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu nereli,... Haberi Görüntüle

ELEKTRİK FATURALARINDA YENİ DÜZENLEME

Bakan Dönmez ayrıca 'elektrik faturalarında yeni düzenleme olacak mı?' sorusuna "Talepleri değerleniyoruz, ekiplerimiz çalışıyor. Paylaşacağız." şeklinde yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading