Yandex Metrica

Emine Erdoğan'dan Dünya Engelliler Günü mesajı: Sevgi ve kardeşlik bağı ile bağlıyız

Emine Erdoğan'dan Dünya Engelliler Günü mesajı: Sevgi ve kardeşlik bağı ile bağlıyız

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Emine Erdoğan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Emine Erdoğan, "Yetenekleriyle, başarılarıyla, azimleriyle hem gönüllerdeki hem de zihinlerdeki engelleri aşan kardeşlerimizle güçlü bir toplumuz. Zira sevgi, dayanışma ve kardeşlik bağı ile bağlıyız" dedi.

Gündem

23.01.2024, 21:47

Engelliler günü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşım yapan Emine Erdoğan, "Yetenekleriyle, başarılarıyla, azimleriyle hem gönüllerdeki hem de zihinlerdeki engelleri aşan kardeşlerimizle güçlü bir toplumuz." dedi.

MSB'den Yunan Bakan Dendias'ın iftira dolu sözlerine tepki MSB'den Yunan Bakan Dendias'ın iftira dolu sözlerine tepki Haberi Görüntüle

"SEVGİ VE KARDEŞLİK BAĞI İLE BAĞLIYIZ"

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yetenekleriyle, başarılarıyla, azimleriyle hem gönüllerdeki hem de zihinlerdeki engelleri aşan kardeşlerimizle güçlü bir toplumuz. Zira sevgi, dayanışma ve kardeşlik bağı ile bağlıyız. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü tebrik ediyor, bugünün toplumsal farkındalığımızı artırmaya vesile olmasını umut ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading