Yandex Metrica

Emekleyerek hayata tutundu! Kahramanmaraş’taki deprem sonrası sevindiren görüntü

Emekleyerek hayata tutundu! Kahramanmaraş’taki deprem sonrası sevindiren görüntü

Türkiye, bugün Kahramanmaraş ve 9 ili etkileyen depremle sarsıldı. Küçük bir çocuğun enkaz altından emekleyerek çıktığı anlar saniye saniye kaydedildi. Bir görevli aracıyla hayata tutunan çocuğun Kahramanmaraş'ta saatlerce enkaz altına kaldığı aktarıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:24

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli 7.7'lik depremle sarsıldı. 10 ili etkileyen depremde binalar çöktü, ölü ve yaralı sayısı her geçen dakika arttı. Enkaz altında kalanlara ulaşmak için ekipler ise saniyelerle yarışıyor.

19 Temmuz Denizbank neden açılmıyor? Denizbank uygulamaya neden girilmiyor? 19 Temmuz Denizbank neden açılmıyor? Denizbank uygulamaya neden girilmiyor? Haberi Görüntüle

EMEKLEYEREK HAYATA TUTUNDU

Kahramanmaraş'tan gelen bir görüntü ise herkesi sevindirdi. Görüntülerde enkaz altında kalan bir çocuğun, emekleyerek göçük altından çıkması yer aldı.

Kylian Mbappe maaşı ne kadar? Mbappe Real Madirid'den kaç para alacak? Kylian Mbappe maaşı ne kadar? Mbappe Real Madirid'den kaç para... Haberi Görüntüle

YÜREKLERİ YAKAN SÖZLER: ANNEMİ DE KURTARIN

Öte yandan Gaziantep'te enkaz altında kalan minik bir kız çocuğu, Mehmetçik tarafından kurtarıldı. Minik kızın askerler tarafından kurtarılırken 'Annemi de kurtarın' sözleri yürekleri yaktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading