Yandex Metrica

EKŞİ SÖZLÜK NEDEN AÇILMIYOR? Ekşi Sözlük yasaklandı mı? Ekşi Sözlüğe nasıl girebilirim?

EKŞİ SÖZLÜK NEDEN AÇILMIYOR? Ekşi Sözlük yasaklandı mı? Ekşi Sözlüğe nasıl girebilirim?

Ekşi Sözlük platformuna engel gelmesi sonucunda Ekşi Sözlüğe girmek isteyen ya da kullanıcıları arama motorlarında, Ekşi Sözlük neden açılmıyor? Ekşi Sözlük yasaklandı mı? Ekşi Sözlüğe nasıl girebilirim? sorularına yanıt arıyor. Sosyal medya hesabından sorulara cevap olacak nitelikte bir açıklama geldi.

Gündem

25.02.2024, 01:52

21 Şubat Salı gününden beridir Ekşi Sözlük platformuna girmek isteyen kullanıcılar, internette araştırmalara başladı. Ekşi Sözlük neden açılmıyor? Ekşi Sözlük yasaklandı mı? Ekşi Sözlüğe nasıl girebilirim? soruları sıkça araştırılır oldu.

24 yıldır yayında olan internet sitesi Ekşi Sözlük'e erişim, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu kararıyla engellendi. Karar, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) sitesinde yayımlandı.

Ekşi Sözlüğün konuya dair sosyal medya hesabından yaptığı açıklaması şu şekilde, “Merhaba, erişim engeli konusunda bir karar olduğunu gördük ancak ayrıntısı hakkında bilgi sahibi değiliz, yetkililerden bilgi almaya çalışıyoruz. bilgi aldıkça paylaşacağız.” denilmişti. Peki, Ekşi Sözlük neden açılmıyor? Ekşi Sözlük yasaklandı mı? Ekşi Sözlüğe nasıl girebilirim? 

Son dakika... Diplomatik kaynaklardan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Esad açıklaması! İddialar yalanlandı Son dakika... Diplomatik kaynaklardan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Esad açıklaması! İddialar... Haberi Görüntüle

MHP lideri Bahçeli Özel Harekat Başkanlığına ziyaret etti! MHP lideri Bahçeli Özel Harekat Başkanlığına ziyaret etti! Haberi Görüntüle

EKŞİ SÖZLÜK NEDEN AÇILMIYOR, YASAKLANDI MI?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından Ekşi Sözlüğe dair internet sitesinden bir açıklamada bulunuldu. Yayımlanan açıklama ise şu şekilde;

"eksisozluk.com, 21/02/2023 tarihli ve 490.05.01.2021.-100029 sayılı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu kararıyla erişime engellenmiştir." 

Türkiye, İsrail'e karşı atılan adımda sona geldi! Başvuru süreci kısa sürede tamamlanacak Türkiye, İsrail'e karşı atılan adımda sona geldi! Başvuru süreci kısa... Haberi Görüntüle

EKŞİ SÖZLÜK İSLAM'I HEDEF ALMIŞTI

"Hala camilerden Arapça saçmalıkların bağırılması" şeklinde açılan bir başlıkta İslam düşmanları içlerindeki düşmanlığı gösterdiler. Ekşi Sözlük, bunun gibi birçok başlığı içerisinde barındırıyordu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading