Yandex Metrica

Ekrem İmamoğlu'nun işe aldığı HDP'li vekilin oğlu PKK'lı çıktı

Ekrem İmamoğlu'nun işe aldığı HDP'li vekilin oğlu PKK'lı çıktı

Ekrem İmamoğlu, HDP Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu Muhammed Cihad'ı KÜLTÜR A.Ş çalışanı olarak işe aldı. Muhammed Cihad'ın terör örgütü PKK'nın üyesi olduğu ortaya çıktı. Ekrem İmamoğlu'nun beraber fotoğraf çekildiği Hüda Kaya'nın diğer oğlu Muhammet Cihat'ın PKK ile bağlantılı fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü.

Gündem

23.01.2024, 18:03

Sabah'ın haberine göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, HDP'li Hüda Kaya'nın oğlunu İBB Kültür A.Ş.'de işe aldı.

hüda kaya oğlu

CHP-HDP ittifakının belgesi niteliğinde olan bu olayın ardından Hüda Kaya'nın oğlu Mücahit Cihad'ın terör örgütü PKK'nın üyesi olduğu ortaya çıktı.

İMAMOĞLU PKK

7 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN darbesi! 23 şüpheli yakalandı 7 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN darbesi! 23 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

KANDİL FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Kaya'nın Kandil ziyaretine oğlu Muhammed Cihad'ı da yanında götürdüğü ve teröristlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiği ortaya çıkmıştı. Kaya'yı ağırlayan Elif Yıldırım ve Mehmet Tören'in, 2016'daki Ankara Güvenpark saldırısı ve aynı yıl 2016'da İstanbul'da Çevik kuvvet Şube Müdürlüğü'ne ait midibüse yapılan saldırının planlayıcısı ve azmettiricisi olduğu belirlenmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading