Yandex Metrica

Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu

Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu. Kaymakam Coşkun'un, bekar ve Kırıkkaleli olduğu öğrenildi. Polis, kaymakamın nasıl öldüğünü belirlemek için inceleme başlattı. Konuyla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakan Ali Yerlikaya, "Konuyla ilgili adli tahkikat başlatılmıştır. Hayatını kaybeden Kaymakamımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Gündem

21.02.2024, 03:02

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu. 

Alınan bilgilere göre, Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun’un (31) şoförü sabah kaymakamı makama götürmek için konuta gitti ancak Coşkun’a ulaşamadı. Bunun üzerine şoför, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

YKS'de kaç kişi tam puan (500) aldı? AYT ve YDT kaç kişi birinci oldu? YKS'de kaç kişi tam puan (500) aldı? AYT ve YDT... Haberi Görüntüle

BAŞINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Polis, kaymakamın konutuna girdiğinde Coşkun’u silahla kafasından vurulmuş halde buldu. Sağlık ekipleri kontrol ettiğinde Coşkun’un hayatını kaybettiğini belirledi.

Yargıtay FETÖ'cü hainlerin cezalarını onadı: 17 sanığa 138'er kez ağırlaştırılmış müebbet! Yargıtay FETÖ'cü hainlerin cezalarını onadı: 17 sanığa 138'er kez ağırlaştırılmış... Haberi Görüntüle

İNCELEME BAŞLATILDI

Coşkun’un cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, kaymakamın nasıl öldüğünü belirlemek için inceleme başlattı.

Image

2 yıllık dava sonuçlandı: O iki ilin sınırı değiştirildi! 2 yıllık dava sonuçlandı: O iki ilin sınırı değiştirildi! Haberi Görüntüle

KONUYLA İLGİLİ ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILMIŞTI

Konuyla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakan Ali Yerlikaya, "Bugün Ekinözü Kaymakamımız Mesut Coşkun maalesef evinde hayatını kaybetmiştir. Konuyla ilgili adli tahkikat başlatılmıştır. Hayatını kaybeden Kaymakamımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum." dedi.

Image

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading