Yandex Metrica

Ece Erken, Taha Duymaz'la olan mesajlarını paylaştı! O detay yürek burktu!

Ece Erken, Taha Duymaz'la olan mesajlarını paylaştı! O detay yürek burktu!

Hatay'da enkaz altında kalarak genç yaşta hayatını kaybeden fenomen Taha Duymaz ölümüyle herkesi derinden üzdü. Sunucu Ece Erken, Taha Duymaz'la olan yazışmalarını sosyal medya adresinden paylaştı.

Gündem

23.01.2024, 20:28

Türkiye'yi sarsan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 15. güne girildi. Asrın felaketi 11 ilde derin yaralara neden oldu. Depremin en çok etkilediği yerlerden olan Hatay'da ise hepimizin yakından tandığı fenomen Taha Duymaz'da enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi. 

Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Çok sayıda terörist yok edildi Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

KARDEŞİ DE HAYATINI KAYBETTİ 

Günlerdir bir mucizenin beklendiği 19 yaşındaki Duymaz ve kardeşinden önceki gün acı haber geldi. 12 gündür enkaz altında olan Taha Duymaz'ın kız kardeşinin cansız bedenine ulaşıldı.

Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model Y siparişi nasıl verilir? Tesla'nın fiyatı neden düştü? Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model... Haberi Görüntüle

"YATTIĞIN YER İNCİTMESİN"

Taha Duymaz'ın vefatının ardından Instagram üzerinden kendisine attığı mesajları paylaşan Ece Erken duyduğu üzüntüyü ifade etti. 

Taha'nın "Abla seni çok seviyorum. Keşke cevap versen" mesajına "Canım selamlar" diyerek karşılık verdiği ekran görüntüsünü paylaştı.

Erken "Ne kadar güzel yürekli bir çocukmuş. Mekanın cennet olsun, yattığın yer incitmesin ablacım" notunu paylaştı. 

Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu Köksal'ın böcek dediği bakın ne çıktı? Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu... Haberi Görüntüle

O DETAY YÜREK BURKTU!

Ece Erken'in paylaştığı ikinci karede ise Taha Duymaz'ın "Evimiz yıkılmadan önce o kadar izlerdim ki tam da kahvaltı saatinde ablam" sözleri Erken de dahil okuyanları üzüntüye boğdu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading