Yandex Metrica

e-Devlet'te yoğunluk: Muhalif seçmenler siyasi parti üyeliklerini iptal ediyor!

e-Devlet'te yoğunluk: Muhalif seçmenler siyasi parti üyeliklerini iptal ediyor!

Dün yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turundan büyü bir hüsranla ayrılan muhalif seçmenler e-Devlet'in siyasi parti üyeliği hizmetinde yoğunluğa sebep oldu. Partilerinin performansından memnun olmayan ve partilerine olan üyeliklerini sonlandırmak isteyen seçmenler e-Devlet'in siyasi parti üyeliği hizmetinin kilitlenmesine sebebiyet verdi.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Türkiye, ikinci kez sandık başına gitti ve seçimini yaptı. Geçerli oyların yüzde 52'den fazlasını alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeniden cumhurbaşkanı seçilirken rakibi Yedili Masa'nın adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aldığı oylar onun cumhurbaşkanı seçilmesine yetmedi. 

Bakan Fidan, Bosna Hersekli mevkidaşı Konakovic ile görüştü: Bölgesel gelişmeler ele alındı Bakan Fidan, Bosna Hersekli mevkidaşı Konakovic ile görüştü: Bölgesel gelişmeler... Haberi Görüntüle

SİSTEM KİLİTLENDİ

Birleşerek kazanmayı deneyen muhalefet partilerinde alınan bu başarısız sonuca dair tartışmalar sürerken Kemal Kılıçdaroğlu hedefe konulmuş durumda. Kılıçdaroğlu'na gerek sosyal medyadan gerekse de parti içinden istifa çağrıları yapılıyor. Millet İttifakı'na gönül veren seçmenler tepkilerini dile getirmek için e-Devlet üzerinden siyasi parti üyeliklerini sonlandırmak için de harekete geçti. Söz konusun hizmetin yoğun talep dolayısıyla gün içinde kilitlendiği görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading