Yandex Metrica

Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası kim? Uğur Dündar'dan flaş açıklama geldi!

Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası kim? Uğur Dündar'dan flaş açıklama geldi!

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu yaptığı açıklamalar ile bir kez daha gündeme bomba gibi düştü. Duygu Nebioğlu bir ablasının daha medyadan ünlü bir isme babalık davası açtığını açılamıştı. O ismin Uğur Dündar olduğu iddiası gündeme geldi. Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası Uğur Dündar mı? Uğur Dündar'ın evlilik dışı çocuğu mu var? soruları gündeme gelirken beklenen açıklama geldi. Dündar sosyal medyadan yaptığı açıklamada mahkeme sürecini doğruladı ve Adli Tıp Kurumu DNA incelemesi ile biyolojik babalık iddiasını reddettiğini belirtti.

Gündem

03.05.2024, 10:12

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Günaydın'a verdiği bir röportajda çok konuşulacak iddialar ortaya attı. Duygu Nebioğlu "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor." demişti. Duygu Nebioğlu'nun ablasının babasının kim olduğu ise merak edilmeye başlanmıştı. 

İstanbul'da kuvvetli yağış hasara neden oldu: Ağaçlar devrildi, çatılar uçtu! İstanbul'da kuvvetli yağış hasara neden oldu: Ağaçlar devrildi, çatılar uçtu! Haberi Görüntüle

DUYGU NEBİOĞLU'NUN ABLASININ BABASI UĞUR DÜNDAR MI?

Sabah Gazetesi’nin Günaydın ekinde yer alan iddiaya göre ise Duygu Nebioğlu'nun ablasının babalık davası açtığı ünlü gazeteci Uğur Dündar. Gazetede yer alan iddiaya göre Dündar’a açılan babalık davasının haziran ayında görüleceği belirtildi. Metin Akpınar ve Uğur Dündar’ın iyi arkadaş olduğu ve aynı kadınla aşk yaşadıkları iddiası sosyal medyada gündem oldu. İddialar üzerine Uğur Dündar'dan açıklama geldi. Dündar mahkeme sürecini doğruladı ancak Adli TIp Kurumunca biyolojik babalık iddiasını reddedildiğini belirtti.

uğur_dündar_babalık_davası.jpg

23 Nisan Üsküdar Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? Zeynep Bastık konseri nerede, ne zaman yapılacak? 23 Nisan Üsküdar Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? Zeynep... Haberi Görüntüle

UĞUR DÜNDAR İLE METİN AKPINAR AYNI KADINLA BİRLİKTELİK Mİ YAŞADI?

Uğur Dündar hakkındaki iddialara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Dündar açıklamasında davanın devam ettiğini ve gizlilik kararı olduğunu vurguladı. Dava sürecine dair bilgi veren Uğur Dündar "Mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve son söze söyleyecek kurum olan Adli Tıp Kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.

Necmettin Erbakan Akyüz kimdir? Altın madalyası geri mi alınacak? Necmettin Erbakan Akyüz kimdir? Altın madalyası geri mi alınacak? Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA UĞUR DÜNDAR VE METİN AKPINAR GÜNDEM OLDU

İddiaların ardından Uğur Dündar ile Metin Akpınar bir kez daha sosyal medyada gündem oldu. Gençlik yıllarından bu yana iyi yakın arkadaş oldukları bilinen Metin Akpınar ile Uğur Dündar'ın aynı kadın ile aşk yaşadığı iddiaları sosyal medyada çok konuşuldu ve tartışıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading