Yandex Metrica

Drone fabrikası vaadiyle 2,5 milyarlık vurgun yapan holding sahibi Sedat Ocakçı yakalandı!

İzmir'de holding sahibi Sedat Ocakçı 2 bin 500 kişiyi kripto paradan kazanacakları gelirle drone fabrikası kuracaklarını vaad etmiş ve toplamda 2.5 milyar lira topladıkları iddia edilmişti. Holding sahibinin yurt dışına kaçmak üzere Adana'da yakalanarak İzmir'e getirildiği öğrenildi.

Gündem

12.03.2024, 16:55

İzmir Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan ve İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince holding sahibi Sedat Ocakçı hakkında dolandırıcılık suçlaması yapılmış ve ekipleri harekete geçirmişti.

Bakan Tunç'tan çarpıcı açıklamalar! FETÖ elebaşının iadesi için dikkat çeken detay Bakan Tunç'tan çarpıcı açıklamalar! FETÖ elebaşının iadesi için dikkat çeken... Haberi Görüntüle

2 BİN 500 KİŞİYİ DOLANDIRDIKLARI İDDİASI

2 bin 500'den fazla kişiyi kripto para piyasasında kazanacakları ve drone fabrikası kurma vaadiyle 2.5 milyar lira para alarak dolandırıcılık suçlamasıyla holding sahibi Sedat Ocakçı ve eşi S.O hakkında yakalama kararı çıkartıldı. 

E-Devlet araç eksper raporu nasıl sorgulanır? E-Devlet'ten araç ekspertiz raporu sorgulanır mı? E-Devlet araç eksper raporu nasıl sorgulanır? E-Devlet'ten araç ekspertiz raporu... Haberi Görüntüle

YURT DIŞINA KAÇMAK ÜZERE YAKALANDI

Çiftin Adana'da saklandığı ve yasa dışı yollarla yurt dışına kaçacakları iddiası üzerine ekipler harekete geçti. Çift Adana'da 2 kişi işe birlikte yakalanarak İzmir'e getirildi. İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavilerinin yapılmasının ardından gözaltına alındı. Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmalar kapsamında İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerine 30'un üzerinde şikayet gelmiş ve şirket sahibi Sedat Ocakçı ve eşinin 23 milyon lira dolandırıldıkları iddia edilmişti. 

Hayrete düşüren protesto: Başıboş sokak köpeği düzenlemesi için köpek kılığına girdiler! Hayrete düşüren protesto: Başıboş sokak köpeği düzenlemesi için köpek kılığına... Haberi Görüntüle

DRONE  FABRİKASI VAADİ BAŞARISIZ OLDU

Holding Sahibi Ocakçı'nın borsa yatırımları yaptıklarını ve tokenla kripto para kazandırma ve drone fabrikası kurma vaadiyle 2 bin 500 kişiyi toplamda 2.5 milyar lira dolandırdıkları öne sürüldü. 

Galatasaray-Lecce maçı geniş özeti ve golleri | Galatasaray'ın gollerini kim attı? Galatasaray-Lecce maçı geniş özeti ve golleri | Galatasaray'ın gollerini kim... Haberi Görüntüle

FETÖ'DEN İHRAÇ EDİLMİŞ

Ayrıca Sedat Ocakçı hakkında edinilen bilgiye göre Türk Silahlı Kuvvetleri'nden 2019 yılında ihraç edilen üsteğmen olduğu ortaya çıktı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading