Yandex Metrica

Dogecoin'in köpeği öldü mü?

Dogecoin'in köpeği öldü mü?

Kripto dünyasının ünlü simgelerinden biri olan internet fenomeni köpek Kabosu, Dogecoin ve Shiba Inu gibi birçok dijital paranın yüzüydü. Ne yazık ki, Kabosu'nun vefat haberi hayranlarını üzdü. Ancak ardından Dogecoin fiyatlarında bir hareketlenme yaşandı.

Gündem

24.05.2024, 12:50

17 yaşındaki Kabosu'nun sahibi Japon Atsuko Sato, blog hesabından sevimli köpeğin 24 Mayıs sabahı hayata gözlerini yumduğunu duyurdu. Kabosu, 2022 yılından bu yana lösemi tedavisi görüyordu. Sato, Kabosu için 26 Mayıs Pazar günü Japonya'nın Narita kentinde bir veda töreni düzenleyeceğini belirtti.

MSB görüntüleri paylaştı: 19 terörist böyle havaya uçuruldu MSB görüntüleri paylaştı: 19 terörist böyle havaya uçuruldu Haberi Görüntüle

"ACI ÇEKMEDEN HUZUR İÇİNDE GİTTİ"

Atsuko Sato; sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Acı çekmeden huzur içinde gitti, sanki ellerimin sıcaklığını hissederken uykuya dalar gibi.

Bunca yıl Kabosu'yu sevdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.

Kabosu'nun dünyanın en mutlu köpeği olduğuna eminim.

Bu beni dünyanın en mutlu sahibi yapar.

Bize sevgi gönderen herkese en derin şükranlarımı sunarım." dedi.

House of the Dragon 2. sezon 7. bölüm ne zaman çıkacak? House of the Dragon 2. sezon bitti mi? House of the Dragon 2. sezon 7. bölüm ne zaman... Haberi Görüntüle

İNTERNETİN YILDIZI OLMUŞTU

2010 yılında sosyal medya kullanıcıları, Shiba Inu cinsi dişi köpek Kabosu'nun şaşkın bir ifade ve çapraz patileriyle poz verdiği bir fotoğrafını paylaşmaya başladı. Bu paylaşımların ardından Kabosu, internetin yıldızı haline geldi. 2013 yılına gelindiğinde ise, Kabosu'nun resminin resmi logosu olarak kullanıldığı Dogecoin dijital para birimi piyasaya sürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading