Yandex Metrica

DMM, bakan Şimşek'le ilgili o iddiayı yalanladı: 'Yapılan paylaşımlar dezenformasyondur'

DMM, bakan Şimşek'le ilgili o iddiayı yalanladı: 'Yapılan paylaşımlar dezenformasyondur'

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarından yayılan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e atfedilen sözlerin bakan tarafından söylenmediğini duyurdu. Yapılan açıklamada "Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, Bakan Şimşek, 1,5 yıllık çok zor bir süreç bizi bekliyor dedi iddiası doğru değildir." denildi.

Gündem

01.04.2024, 20:45

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bir sosyal medya yalanını daha ifşa etti. Sosyal medyadaki bazı operasyon hesaplarının hedefinde bu kez Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek vardı. Bazı hesaplardan yayılan gönderilerde Bakan Şimşek'in "1,5 yıllık çok zor bir süreç bizi beklşyor" dediği iddia edildi. 

Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye mi geçti? Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu İYİ Parti'den neden istifa etti? Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye mi geçti? Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu İYİ... Haberi Görüntüle

"BAKAN ŞİMŞEK'İN AÇIKLAMASI İDDİASIYLA YAPILAN PAYLAŞIMLAR DEZENFORMASYONDUR"

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bu iddinın gerçek olmadığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

"Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, 'Bakan Şimşek, ‘1,5 yıllık çok zor bir süreç bizi bekliyor' dedi iddiası doğru değildir.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, güncel herhangi bir açıklamasında böyle bir ifade kullanmamıştır. Bakan Şimşek'in açıklaması iddiasıyla yapılan paylaşımlar dezenformasyondur.

X platformunda bot hesaplar aracılığıyla dolaşıma sokulan bahse konu iddiaların hiçbir dayanağı bulunmamaktadır.

Seçim öncesi kamuoyunda paniğe yol açmak saikiyle yürütülen bu tür dezenformasyon kampanyalarına itibar etmeyiniz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading