Yandex Metrica

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan üst üste önemli görüşmeler

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan üst üste önemli görüşmeler

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, önce Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Al Sani, daha sonra ise Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile görüştü. Görüşmelerde iki ülke arasındaki ilişkiler ve bölgesel meseleler ele alındı.

Gündem

15.04.2024, 16:49

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre Fidan-Lavrov görüşmesinde bölgesel meseleler ve Karadeniz'deki seyrüsefer güvenliği ele alındı. 

İstanbul için durum kritik! Deprem Profesörü Ersoy'dan uyarı: Marmara fayları çok hareketli İstanbul için durum kritik! Deprem Profesörü Ersoy'dan uyarı: Marmara fayları... Haberi Görüntüle

AL SANİ İLE GÖRÜŞME

Bakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'la görüşmesinden hemen önce Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile Gazze'deki son durumu telefonda görüştü. İkili arasındaki görüşmede Gazze'deki son durum ve bölgesel gelişmeler ele alındı. 

Son dakika: Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi! Vatandaşlar sokağa döküldü Son dakika: Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi! Vatandaşlar sokağa... Haberi Görüntüle

FERHAN İLE GÖRÜŞME

Hakan Fidan, dün de Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ile telefonda görüşmüştü. Görüşmede Gazze'deki son durum, Temas Grubu'nun gelecek dönemde yapabileceği faaliyetler, ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alındı. 

Gürkan Erdoğan kimdir? İZSU Genel Müdürü tutuklandı mı? Gürkan Erdoğan kimdir? İZSU Genel Müdürü tutuklandı mı? Haberi Görüntüle

ABD'Lİ HEYETLE BİR ARAYA GELMİŞTİ

Bakan Fidan, 28 Mart Perşembe günü ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu Başkanı Mike Rogers, Kıdemli Üyesi Adam Smith ve beraberindeki üyelerle Ankara'da görüşmüştü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading