Yandex Metrica

Dilan Polat neden Bakırköy Hastanesine gitti?

Dilan Polat neden Bakırköy Hastanesine gitti?

Dilan Polat, hakkında flaş gelişme yaşandı. Polat, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi görecek. Bu gelişmeyi görenler ise Dilan Polat'ın sağlık durumunu merak ediyor.

Gündem

27.05.2024, 17:32

Dilan Polat'ın cezaevinde intihar girişiminde bulunması üzerine Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine yatacağı açıklandı. Bakırköy'de tedavi göreceği belirtilirken sağlık durumuda merak edilir oldu.

Türkiye'de 3.500 yıllık tablet bulundu: Üstünde yazanlar devrin ekonomisine ışık tuttu Türkiye'de 3.500 yıllık tablet bulundu: Üstünde yazanlar devrin ekonomisine ışık... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT'IN SAĞLIK DURUMU

Cezaevinde yatan Dilan Polat, yakın bir zamanda sinir krizi geçirerek kendisini yaralama girişiminde bulundu. Polat'ın vücudunda morluklar ve kesik olduğunu gören avukatları, tahliyesi için talepte bulundular. Fakat, Polat için istenilen talep reddedildi. Bunun üzerine avukatlar, Polat'ın tahliyesi için yeniden başvuruda bulundular. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da Dilan Polat'ı Adli Tıp Kurumu'na sevk etmeye karar verdi. Marmara Cezaevinde tutuklu olan Dilan Polat, geçen hafta jandarma ekipleri tarafından Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na götürüldü ve 1,5 saatlik bir test sürecine tabi tutuldu. Adli Tıp Kurumu'nun raporu, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na ulaştı. Raporda, Dilan Polat'ın 3 ay boyunca Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmesi gerektiği belirtildi.

Tarihi zirve Irak'ta: Irak Dışişleri Bakanı duyurdu: Türk ve Suriyeli yetkililer Bağdat'ta buluşacak Tarihi zirve Irak'ta: Irak Dışişleri Bakanı duyurdu: Türk ve Suriyeli... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT OLAYI NE?

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nun yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, Dilan Polat ve Engin Polat dahil 12 şüpheli, 5 Kasım 2023 tarihinde tutuklanarak Marmara Cezaevine gönderilmişti. Dilan Polat, cezaevinde geçirdiği 6 aylık süre boyunca, Banu Parlak'ın iş yerine yapılan saldırı ve komşularıyla yaşadığı kavga gibi bir dizi soruşturma ile karşı karşıya kalmıştı.

19 Nisan'da, Polat Ailesi'ne yönelik başlatılan ilk soruşturma olan kara para aklama suçlamasıyla ilgili olarak vergi usul kanununa muhalefet suçundan tahliye kararı verilmişti. Ancak diğer 3 suçtan dolayı tutukluluk hallerinin devamına karar verilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading