Yandex Metrica

Dilan Polat cezaevinde kime mektup yazdı? Dilan Polat'ın mektubunde ne yazıyor?

Dilan Polat cezaevinde kime mektup yazdı? Dilan Polat'ın mektubunde ne yazıyor?

Dilan Polat'ın cezaevinde yazdığı mektup gündeme bomba gibi düştü. Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından dolayı tutuklanan ve geçtiğimiz günlerde eşine yönelik şok bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Dilan Polat, durumunu avukatları aracılığıyla izah etmek için duygusal bir mektup kaleme aldı. Tek sayfalık bu mektup, Polat'ın duygusal zorluklarını ve içsel çatışmalarını içeren etkileyici ifadelerle dolu. Mektubun içeriği ve Polat'ın duygusal durumu kamuoyunda büyük merak uyandırdı. Peki Dilan Polat cezaevinde kime mektup yazdı? Dilan Polat'ın mektubunda ne yazıyor?

Gündem

28.02.2024, 00:40

Dilan Polat'ın yazdığı mektup, intihar iddiaları ve hakkındaki suçlamaların yarattığı çaresizlikle ilgili önemli açıklamalar içeriyor. Mektup, Dilan Polat'ın avukatı aracılığıyla gönderilmiş ve içeriğinde suçlamaların yarattığı duygusal zorluklara dair derin üzüntüsüne vurgu yapmaktadır. Polat, yaşadığı bu sıkıntılı sürecin etkilerini ve içsel çatışmalarını bu mektup aracılığıyla ifade etmiş, böylece kendi bakış açısını ve duygusal durumunu kamuoyuyla paylaşmıştır. Mektup, Polat'ın zorlu hukuki mücadelesi ve içsel mücadeleleri hakkında merak uyandırmış durumda. Peki Dilan Polat cezaevinde kime mektup yazdı? Dilan Polat'ın mektubunda ne yazıyor?

Dct Trading Dış Ticaret katılım endeksine uygun mu? DCT halka arz ne zaman? Dct Trading Dış Ticaret katılım endeksine uygun mu? DCT halka... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT CEZAEVİNDE KİME MEKTUP YAZDI?

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamaları nedeniyle 5 Kasım'da tutuklanan Dilan Polat, eşi Engin Polat'ı arayarak "İntihar etmek istiyorum" açıklamasıyla gündeme gelmişti. Bu trajik olayın ardından Dilan Polat, gazeteci İsmail Saymaz'a avukatı aracılığıyla bir mektup gönderdi.

TÜKODER'den zam kararına tepki: İBB Başkanı İmamoğlu'na 'kararı geri çek' çağrısı TÜKODER'den zam kararına tepki: İBB Başkanı İmamoğlu'na 'kararı geri çek'... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT'IN MEKTUBUNDA NE YAZIYOR?

Saymaz, Dilan Polat'a avukatları aracılığıyla davayla ilgili sorular gönderdi. Gelen soruların ardından Polat, bir mektup yazarak soruları yanıtlamayı reddetti ve şu ifadeleri kullandı: "Avukatım Hüseyin ağabey ile göndermiş olduğun soruları zaman az olduğundan tamamı ile cevaplandıramıyorum. Soruların bir kısmı şirketin mali ve vergisel konuları ile için haberdar değilim zaten. Diğer kısmı ile ilgili samimi olarak şunları söyleyebilirim. Evet, burada çok üzgünüm. Üzüntümün en büyük kaynağı çocuklarımı göremeyişim. Hakkımdaki haksız suçlamalara karşı çaresiz oluşum da beni üzüyor. Ama Allah dayanma gücü veriyor. Dışarıdaki hayatımda buradaki hayatım arasında taban tabana zıtlık var. Özellikle son günlerde hayatın bir cilvesi olduğuna inanıyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading