Yandex Metrica

DEVA Partisi'nde büyük çatlak! İstifa eden 800 kişi AK Parti'ye katıldı

DEVA Partisi'nde büyük çatlak! İstifa eden 800 kişi AK Parti'ye katıldı

DEVA Partisi'nde istifa eden 800 kişi AK Parti'ye geçti. DEVA Partisi'nin Erzurum Horasan ve Karayazı ilçelerinde istifa eden 800 kişi AK Parti rozeti taktı. Söz konusu katılım töreninde açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, "Çok şükür, bugüne kadar olduğu gibi bu seçimde de müthiş bir teveccüh var" ifadelerini kullandı.

Gündem

20.05.2024, 20:50

AK Parti Erzurum İl Binası'ndan gerçekleşen katılım töreninde 800 kişi AK Parti rozeti taktı. Törende konuşan AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, "Çok şükür, bugüne kadar olduğu gibi bu seçimde de müthiş bir teveccüh var. Bu teveccüh nedeniyle ben sizlere ve çok kıymetli aday adayı teşkilat mensubu hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Gözler Kabine toplantısında: Yüzde 50 indirim beklentisi Gözler Kabine toplantısında: Yüzde 50 indirim beklentisi Haberi Görüntüle

AK PARTİ'YE BÜYÜK KATILIMLAR VAR

"Bu anlamda Horasan'dan, Karayazı'dan diğer partilerden, partimize geçişler var" diyen Küçükoğlu sözlerinde, "Bu da bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Şimşek ailesinden bir de aday adayı müracaatı vardır. Bu anlamda kendisine de hayırlı olsun diyorum" diyerek devam etti.

2024 YKS tercihleri ne zaman başlayacak? YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanır? 2024 YKS tercihleri ne zaman başlayacak? YKS yerleştirme sonuçları ne... Haberi Görüntüle

"BÜYÜK BİR NEHİR GİBİ AKIYOR"

Törende konuşan AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Öz ise, "Bu bizim siyasi gelenek, büyük bir nehir gibi akıyor. Osmanlı döneminde de vardı, Cumhuriyet döneminde de var, önümüzde de inşallah var olacak." şeklinde konuştu.

Efe Akman kimdir, kaç yaşımda? Efe Akman Ayhan Akman'ın oğlu mu? Efe Akman kimdir, kaç yaşımda? Efe Akman Ayhan Akman'ın oğlu... Haberi Görüntüle

"IRKÇILIK BÖLÜCÜLÜK YAPMAYIN"

"Bazen bu nehir büyük yer hareketleri, zelzeleler olunca ufak bölümler, çaylar ayrılıp başka tarafa doğru gidiyor ama biraz sonra kendi mecrasına geri geliyor" diyen AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Öz, "Arada sırada bu tür şeyler olabilir ama tarihin dediği oluyor" ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Öz, "Irmak bu er geç yatağını bulacaktır. Herkes inşallah Türkiye'nin geleceği, halkımızın birlik beraberliği için ayrım yapmayan, ırkçılık, bölücülük yapmayan politikanın güzergahına birleşecektir" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading