Yandex Metrica

Depremzede vatandaşlar ve Bakan Kurum arasında dikkat çeken diyalog: Ne olur kazanın bu seçimi yoksa...

Depremzede vatandaşlar ve Bakan Kurum arasında dikkat çeken diyalog: Ne olur kazanın bu seçimi yoksa...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Gaziantep Nurdağı'nda TOKİ şantiyesini incelediği esnada vatandaşla yaşadığı diyalog dikkat çekti. Depremzede vatandaş, Bakan Kurum'a, ''Bakanım ne olur tekrar kazanın bu seçimi. Yoksa bize ev yapmaz bu 6’lı masa. Ne olur seçimi kazanın, size güveniyoruz." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:37

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası devlet bölgede yaraları sarmaya çalışıyor. Bölgede ilk günden beri canhıraş bir mücadele ortaya koyan bakanlar halen bölgede çalışmalarına devam ediyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Seçimlerin ilk kazananı sandıktır' Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Seçimlerin ilk kazananı sandıktır' Haberi Görüntüle

BAKAN KURUM TOKİ ŞANTİYESİNDE İNCELEMELRDE BULUNDU

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da bölgede olan bakanlardan biri. Bakan Kurum, geçtiğimiz gün Gazinatep'in Nurdağı ilçesinde TOKİ şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Bayramın acı yüzü: 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası! Onlarca kişi hayatını kaybetti Bayramın acı yüzü: 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası!... Haberi Görüntüle

BAKANIM NE OLUR TEKRAR KAZANIN SEÇİMİ

Burada vatandaşlarla sohbet eden Bakan Kurum'a Nurdağlılar, "Bakanım ne olur tekrar kazanın bu seçimi. Yoksa bize ev yapmaz bu 6'lı masa. Ne olur seçimi kazanın, size güveniyoruz. Önce Allah'a, sonra size" diye seslendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading