Yandex Metrica

Depremzede çocukla Erdoğan arasında yürek ısıtan diyalog: Sana Tayyip dede diyeceğiz, çok seviyoruz

Depremzede çocukla Erdoğan arasında yürek ısıtan diyalog: Sana Tayyip dede diyeceğiz, çok seviyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli, Antakya'da Katar-Türkiye Kardeşlik Konteyner Kenti'nde depremzedelerle görüştü. Erdoğan ile Devlet Bahçeli'nin çocuklarla olan sohbeti yüzleri gülümsetti.

Gündem

06.02.2024, 22:48

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli çifte depreminm üzerinden 1 ay geçti. 11 ilde büyük yıkımna neden depremlerde 48 bini aşkın insan hayatını kaybetti.

Daha önce birçok kez afet bölgelerine giden ve depremzedelerle görüşüp onların sorunlarını dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün de Hatay'a gitti. Ziyaretlerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'ye, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun eşlik etti.

CHP'de torpil furyasına tam gaz devam! Hak-hukuk-adalet söylemleri rafta kaldı: CHP’li vekilden ağabeyine makam koltuğu! CHP'de torpil furyasına tam gaz devam! Hak-hukuk-adalet söylemleri rafta kaldı:... Haberi Görüntüle

SAHRA HASTANESİNE ZİYARET

Erdoğan, Defne ilçesinde konteynerlerden oluşan sahra hastanesini ziyaret etti. Tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Erdoğan, çalışmalara ilişkin doktorlar ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan bilgi aldı.

Tokat'ta deprem mi oldu kaç şiddetinde 18 Nisan? Tokat'ta az önce deprem mi oldu? Tokat'ta deprem mi oldu kaç şiddetinde 18 Nisan? Tokat'ta az... Haberi Görüntüle

KONTEYNER KENTE ZİYARET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Katar'ın gönderdiği konteynerlerden kurulan Katar-Türkiye Kardeşlik Konteyner Kenti'nde incelemelerde bulunarak depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.

Yapay zeka orman yangınlarını erken tespit edecek: Akıllı kuleler sahayı 7/24 tarıyor Yapay zeka orman yangınlarını erken tespit edecek: Akıllı kuleler sahayı... Haberi Görüntüle

''SANA TAYYİP DEDE DİYECEĞİZ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın depremzede çocuklarla yakından ilgilenip onlarla sohbet etti. Kameralara yansıyan görüntüler, izleyenlerin yüreklerini ısıttı. Depremzede küçük çocuk, "Tayyip dede, sana Tayyip dede diyeceğiz. Sizi çok seviyoruz biz çünkü televizyonda gördük. Senin adın da Devlet dede. Sizi çok seviyoruz biz." sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanından ayrılmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading