Yandex Metrica

Sitede Ara

Deprem bölgesinde hava nasıl olacak? İşte deprem bölgesindeki illerde hava durumu tahminleri...

Deprem bölgesinde hava nasıl olacak? İşte deprem bölgesindeki illerde hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 7,7 büyüklüğündeki depremden en fazla etkilenen Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Kilis ve Şanlıurfa’da bu hafta beklenen hava durumu tahmini açıklandı.

Gündem

23.01.2024, 20:24

Türkiye'nin 10 kentinde deprem felaketiye  büyük yıkım yaşandı. Can kayıpları ve yaralılar var. Soğuk kış günlerini geçirdiğimiz bugünlerde   deprem bölgesinde hava nasıl olacak? Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa ve Adıyaman’da kar, Hatay, Osmaniye ve Adana’da da yağmur etkili olacak. İşte deprem bölgesindeki illerde hava durumu için tahminler...

Kahramanmaraş’ta bugün hava çok bulutlu ve sabah saatlerinde kar yağışı öngörülüyor. 8 Şubat ve sonraki günlerde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. En düşük sıcaklığın sıfırın altında 3, en yüksek sıcaklığın 2 derece olması öngörülüyor.

Gaziantep’te bugün hava karla karışık yağmurlu, en yüksek ve en düşük sıcaklıklar 1-4 derece, çarşamba ve perşembe hava çok bulutlu, sıcaklıklar en düşük sıfırın altında 3, en yüksek 4 derece, cuma ise parçalı ve çok bulutlu.

Hatay’da bugün aralıklı yağmur ve sağanak, hava sıcaklığı en düşük 4, en yüksek 10 derece, çarşamba parçalı bulutlu, en düşük 0, en yüksek 8 derece, perşembe parçalı bulutlu, en düşük sıfırın altında 2, en yüksek 9 derece, cuma parçalı ve az bulutlu.

Osmaniye’de yağmurlu, hava sıcaklığının en düşük 4, en yüksek 12 derece, çarşamba, perşembe ve cuma günleri ise parçalı bulutlu hava sıcaklığının en yüksek 0, en düşük 11 derece civarında seyretmesi bekleniyor.

Malatya’da kar yağışının bugün de aralıklarla devam edeceği, sıcaklıkların en düşük sıfırın altında 4, en yüksek sıfırın altında 1 derece, çarşamba parçalı ve çok bulutlu, en düşük sıcaklığın sıfırın altında 7 , en yüksek sıcaklığın sıfırın altında 3 derece, perşembe ve cuma parçalı ve az bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Diyarbakır kar yağışlı, en düşük sıcaklık sıfırın altında 1, en yüksek sıcaklık 3 derece, çarşamba kar yağışlı, en düşük sıfırın altında 3, en yüksek 2 derece, perşembe ve cuma parçalı bulutlu.

Kilis’in yağmurlu, en düşük sıcaklık 2, en yüksek sıcaklık 6 derece, çarşamba çok bulutlu, en düşük sıcaklık sıfırın altında 1, en yüksek sıcaklık 5 derece, perşembe çok bulutlu, en düşük sıcaklık sıfırın altında 3, en yüksek sıcaklık 7 derece, cuma parçalı bulutlu olması bekleniyor.

Şanlıurfa çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmurlu, hava sıcaklıkları en düşük 2, en yüksek 7 derece, çarşamba ve perşembe parçalı bulutlu, en düşük sıcaklık 0, en yüksek sıcaklık 6 derece, cuma parçalı ve az bulutlu.

Adana çok bulutlu, hava sıcaklıkları en düşük 4, en yüksek 11 derece, çarşamba, parçalı bulutlu, en düşük hava sıcaklığı 3, en yüksek hava sıcaklığı 10 derece, perşembe, parçalı bulutlu, en düşük hava sıcaklığı 2, en yüksek hava sıcaklığı 11 derece, cuma, parçalı ve az bulutlu.

Adıyaman karla karışık yağmurlu, en düşük sıcaklık 1, en yüksek sıcaklık 3 derece, çarşamba çok bulutlu, en düşük sıcaklık sıfırın altında 2, en yüksek sıcaklık 2 derece, perşembe ve cuma parçalı bulutlu olarak öngörülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading