Yandex Metrica

Dedektif gibi izini sürdü! Türk polisinden Alman anneye şefkat eli

Dedektif gibi izini sürdü! Türk polisinden Alman anneye şefkat eli

Almanya'da üç yıl önce boşandığı İngiliz eşi Dale S. tarafından kaçırıldığını iddia ettiği 5 yaşındaki oğlunu arayan Anika Ball, Türk polisinin yardımıyla Antalya'da oğluna kavuştu. Dale S. hakkında tutuklama kararı bulunmasıyla birlikte, oğluyla birlikte tatil için Antalya'ya gelmişti. Ancak havalimanı polisi tarafından yakalanarak uçağa binmesi engellendi ve çocuk annesine teslim edildi.

Gündem

24.04.2024, 10:20

2017 yılında Galler'de evlenen dövme sanatçısı 32 yaşındaki Alman Anika Ball ile 39 yaşındaki İngiliz Dale S., 2019 yılında L. isimli erkek çocuklarına kavuştular. Çift, çocuklarının doğumundan 6 ay sonra ayrılık kararı aldı. 6 aylık çocuğun velayeti Anika Ball'a verilirken, Dale S.'ye ise çocuğunu sadece hafta sonları görmesi için izin verildi.

1 Mayıs (bugün) Bursa'da otobüsler bedava mı? İşçi Bayramı Bursa'da toplu taşıma (otobüs-tramvay) ücretsiz mi? 1 Mayıs (bugün) Bursa'da otobüsler bedava mı? İşçi Bayramı Bursa'da... Haberi Görüntüle

İMZAYI TAKLİT ETTİ

İddiaya göre, Aralık 2021'de o sırada 2 yaşında olan çocuğunu bakıcıdan alan Dale S., eski eşi Anika Ball'ın imzasını taklit ederek çocuğa pasaport ve seyahat izni sağlayıp, bir sonraki gün yurt dışına kaçırdı.

Galatasaray Üniversitesi'nden ABD'deki öğrenci isyanına destek: Gazze'de vahşete sessiz kalınmamalı Galatasaray Üniversitesi'nden ABD'deki öğrenci isyanına destek: Gazze'de vahşete sessiz kalınmamalı Haberi Görüntüle

DEDEKTİF GİBİ İZİNİ SÜRDÜ

Eski eşini arayan ve bir türlü ulaşamayan Anika Ball, soluğu karakolda alarak şikayetçi oldu ve Dale S. hakkında arama kararı çıkarıldı. Oğlunu ve eski eşini bulabilmek için işinden ayrılan Ball, çabalarına rağmen sonuç alamadı. Eski eşinin Tayland'da olduğunu tespit eden Ball, polislere durumu anlattı, ancak buradan da istediği sonucu elde edemedi. Bu durum üzerine yaşadığı ülke Almanya'ya geri dönmek zorunda kaldı.

Gecelikli işkence: Tabancayı ağzına soktu mermi yutturdu Gecelikli işkence: Tabancayı ağzına soktu mermi yutturdu Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DEN GELEN VİDEO UMUT OLDU

Çocuğunu bulma çabalarını sürdüren Anika Ball, sürekli olarak sosyal medyada çağrılar yapmaktaydı. Mart ayının son günlerinde, Türkiye'deki bir takipçisi, eski eşinin ve çocuğunun Antalya Alanya'da tatil yaptığına dair bir video gönderdi. Videoyu izleyen Ball, eski eşini tespit etti ve hemen Antalya'ya gitmek üzere hareket etti.

Antalya Havalimanı'na indikten sonra hemen polislerin yanına giden Anika Ball, yardım istedi. Polis ekipleri hızla harekete geçerek Dale S. ve çocuğun Alanya'daki otelden çıkış yaptığını belirledi. Kamera görüntülerini inceleyen ekipler, Dale S.'nin Tayland'a geri dönmek üzere Antalya Havalimanı'na gittiğini tespit etti.

2 Nisan'da Tayland'a gitmek üzere olan uçağa gitmekte olan Dale S., polisler tarafından gözaltına alındı. Çocuk, Anika Ball'a teslim edildi. Şu anda 5 yaşında olan ve 3 yılın ardından çocuğuna kavuşan Anika Ball, polislere teşekkür etti ve Almanya'ya döndü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading