Yandex Metrica

DDK'dan 2022 KPSS ile ilgili suç duyurusu

DDK'dan 2022 KPSS ile ilgili suç duyurusu

Son dakika... Devlet Denetleme Kurulu, KPSS ile ilgili iddiaların araştırılması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 19:37

Devlet Denetleme Kurulu, KPSS ile ilgili iddiaların araştırılması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, talimatıyla KPSS'yle ilgili iddialarının araştırılması için inceleme başlatılmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Temmuz'da gerçekleştirilen Kpss'de çıkan soruların bir yayınevinin deneme sınavındaki sorularla aynı olmasına yönelik iddialar üzerine Devlet Denetleme Kurulu'na inceleme talimatı verdi.Talimatın ardından müfettişlerden oluşan heyet ÖSYM'ye gönderildi.

2024 DGS sınav sonuçları açıklandı mı? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 DGS sınav sonuçları açıklandı mı? DGS sonuçları ne zaman... Haberi Görüntüle

DDK: "BİR SORUN GÖRÜNÜYOR"

Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, "Bir sorun görünüyor. KPSS ile ilgili sorunun ne boyutta olduğunu müfettiş arkadaşlarımızın çalışması gösterecek" dedi. Görevlendirilen heyetin yerinde inceleme yapacağını belirten Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı şöyle konuştu: "Bir heyet görevlendirdik. Müfettişlerden oluşan heyet yerinde inceleme ve araştırma yapacak. ÖSYM'deki inceleme ve araştırma sürecine ilişkin bir süre vermemiz şu aşamada mümkün değil. Tabloyu tam olarak görmemiz lazım. Ancak mümkün olan en kısa sürece raporumuzu Cumhurbaşkanına sunacağız. Bir sorun göründüğünü ifade etmiştim. Sorunun ne boyutta olduğunu müfettiş arkadaşlarımızın çalışması gösterecek."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading