Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis'le görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis'le görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile Rusya-Ukrayna arasında yaşanan savaşı görüştü.

Gündem

23.01.2024, 18:58

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kısıklı'da bulunan konutundan Vahdettin Köşkü'ne geldi. Ardından Yunanistan Başbakanı Miçotakis köşke giriş yaptı. Erdoğan Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile saat 14.00'te öğle yemeğinde araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşmenin 2 saat sürdüğü öğrenildi.

Dilan Polat cezaevinden çıkabilir! 909 sayfalık MASAK raporunda sabun detayı dikkat çekti! Dilan Polat cezaevinden çıkabilir! 909 sayfalık MASAK raporunda sabun detayı... Haberi Görüntüle

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI GÖRÜŞÜLDÜ

Yapılacak olan görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra güncel jeopolitik gelişmelerin ve Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaşın yansımalarının gündeme geldi.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısıyla değişen Avrupa güvenlik mimarisinde Türkiye ve Yunanistan’ın özel bir sorumluluk taşıdığına işaret edilen görüşmede, iki ülke arasında iş birliğinin artmasının ve pozitif gündeme odaklanmanın karşılıklı ve bölgesel faydaları üzerinde duruldu.

Silahımı belime taktım! Süleyman Soylu 15 Temmuz gecesini anlattı: Çankaya'ya gelseydi onu öldürecektik! Silahımı belime taktım! Süleyman Soylu 15 Temmuz gecesini anlattı: Çankaya'ya... Haberi Görüntüle

ENERJİ KONUSU GÜNDEME GELDİ

Türkiye ile Yunanistan arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi için atılacak adımlar ile enerji başlıklarınını da görüşme kapsamında masaya yatırıldı.

İki ülke arasındaki 10 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ulaşma doğrultusunda atılacak adımlar da masaya yatırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğle saatlerinde Kısıklı'daki konutundan ayrılarak, Vahdettin Köşkü'ne geçti.

Erdoğan, burada Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleşen yemek, 14.00'te başladı.

13 ilde DEAŞ operasyonu: 72 şüpheli yakalandı 13 ilde DEAŞ operasyonu: 72 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

BOĞAZ'A KARŞI SOHBET ETTİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Miçotakis'in görüşmesine ait çıkan fotoğraflarda iki liderin oldukça keyifli olduğu görüldü. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Miçotakis, cam kenarında Boğaz'a karşı sohbet ettikten sonra öğle yemeği için masaya oturdu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dış politikada yürüttüğü stratejiler sebebiyle yaşanan bu görüşme yeni bir dönem başlatabilir. 

26 Temmuz bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar iptal mi? Hangi uçuşlar iptal edildi? 26 Temmuz bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar iptal mi? Hangi... Haberi Görüntüle

FENER RUM PATRİKHANESİNE GİTTİ

Miçotakis, Ortodoksluk Bayramı sebebiyle düzenlenen ayine katılmak için Fener Rum Patrikhanesi'ne gitti. Burada Patrik Bartholomeos ile 45 dakikalık bir görüşme gerçekleştiren Miçotakis, daha sonra Yunanistan'a dönmek üzere Atatürk Havalimanı'na gitti ve Türkiye'den ayrıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading