Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibi Şırnak'ta kaza geçirmişti: Bakan acı haberi duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibi Şırnak'ta kaza geçirmişti: Bakan acı haberi duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koruma ekibi, dün Şırnak İdil'de trafik kazası geçirdi. Kazada 1 polis memuru şehit olurken, 2 polis memuru da yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu sabah saatlerinde bir polis memurun daha şehit olduğunu açıkladı.

Gündem

15.03.2024, 19:04

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kalırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın miting mesaisi devam ediyor.

Erdoğan'ın dünkü durağı Şırnak'tı. Şırnak'ta coşkulu kalabalığa seslenen Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdi ancak mitingin ardından talihsiz bir kaza yaşandı.

Tokat'ta peş peşe ürküten deprem! Üç ilçede okullar tatil edildi Tokat'ta peş peşe ürküten deprem! Üç ilçede okullar tatil edildi Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'IN KONVOYU KAZA YAPTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle Şırnak’ta düzenlediği mitingin ardından karayolu ile Mardin’e geçen 73 EB 734 plakalı polis ekibi aracı, ilçenin Çığır mevkiinde Alman uyruklu K.D. idaresindeki DU HZ 79 plakalı karavan ile çarpıştı.

Threads kapanıyor: Meta'dan resmi açıklama geldi: Facebook, Instagram ve WhatsApp'da kapanacak mı? Threads kapanıyor: Meta'dan resmi açıklama geldi: Facebook, Instagram ve WhatsApp'da... Haberi Görüntüle

BİR POLİS MEMURU ŞEHİT

Korkunç kazada, Ülker D., Oğulcan K. ve Fırat Der isimli polis memurları yaralandı. İhbarın ardından sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri olay yerine sevk edildi. Polis memuru Fırat Der, korkunç kazanın ardından şehit oldu. Diğer yaralılar ise sevk edildikleri Cizre Devlet Hastanesinde tedavileri devam ediyor. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

2024 öğretmen ataması hangi yılın KPSS puanı ile yapılacak? KPSS 2023 puanı geçerli mi? 2024 öğretmen ataması hangi yılın KPSS puanı ile yapılacak? KPSS... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Mardin'deki mitingi sırasında Şırnak'ta meydana gelen kazaya değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şırnak ziyaretimizin ardından yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Fırat Der'e Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Yaralı memurlarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

1 Mayıs Taksim'de kutlanmayacak mı 2024? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nerede kutlanacak? 1 Mayıs Taksim'de kutlanmayacak mı 2024? 1 Mayıs Emek ve... Haberi Görüntüle

BAKAN YERLİKAYA'DAN PAYLAŞIM

Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'ta meydana gelen kazanın ardından sosyal medya üzerinden şehit polis memuru ile ilgili paylaşımda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading